GREMO NA FERATE - SAMOVAROVALNI KOMPLETI

Čelne svetilke

Poglej kot

1 izdelek

Filtri
  • Položaj
  • Ime izdelka
  • Cena
Položaj
36
  • 36
  • Vse
na stran

Čelne svetilke za delo na višini

Čelne svetilke, ki se namestijo na čelado ali neposredno na glavo. Te svetilke so namenjene zagotavljanju prostoročne razsvetljave, saj omogočajo osvetlitev poti pred uporabnikom, ne da bi pri tem omejevale gibanje rok.

Čelne svetilke so običajno majhne in lahke, kar omogoča udobno nošenje na glavi. Pogosto imajo nastavljiv trak, ki se prilega različnim velikostim glave in zagotavlja stabilno pritrditev. Svetilke so običajno opremljene s svetilnim elementom, kot je LED (svetleče diode), ki zagotavlja svetlo in enakomerno osvetlitev.

Ena izmed glavnih prednosti čelnih svetilk je njihova sposobnost usmerjanja svetlobe tja, kamor je usmerjena glava uporabnika. To pomeni, da svetlobni snop sledi gibanju glave, kar omogoča osvetlitev predmeta ali poti, kamor uporabnik usmerja svoj pogled. To je še posebej uporabno pri aktivnostih, kot so nočno pohodništvo, plezanje, kolesarjenje ali delo na prostem, kjer je potrebna osredotočena razsvetljava.

Čelne svetilke običajno ponujajo različne svetlobne načine, kot so moč svetlobe, nastavljiva svetilnost, utripajoča svetloba in rdeča svetloba. Nekateri modeli imajo tudi funkcije, kot so povečana odpornost na vodo, nastavljiv nagib svetilke ali daljinski upravljalnik za enostavno upravljanje.

Čelne svetilke so nepogrešljiv pripomoček za številne dejavnosti na prostem, športne dejavnosti, delo na prostem ali nujne situacije. Nudijo praktično in učinkovito razsvetljavo, ki omogoča uporabniku, da ohranja prostoročnost in hkrati ima jasen vid v temi. Pri izbiri čelne svetilke je treba upoštevati svetlobno moč, trajanje baterije, udobje nošenja in druge funkcije, ki so pomembne za specifične potrebe uporabnika.

Ferate v Sloveniji - Vodnik Slovenskih Ferat na enem mestu

Kaj je ferata? Dandanes je feratanje zelo popularna športna disciplina. Z razvojem športnih ferat, katere so lahko dostopne, krajše, kar pa ne pomeni, da niso zahtevne, se lahko na ferato odpravimo popoldne po službi in je prijetna oblika rekreacije.

Gremo na zajle, športne ferate vabijo!

© 2023 AlpLine & Samana | Vse pravice pridržane