GREMO NA FERATE - SAMOVAROVALNI KOMPLETI

Plačila

Načini plačila

Ponudnik omogoča naslednje načine plačila:

  • z gotovino ob prevzemu,
  • z nakazilom na račun Samana d.o.o. (po ponudbi / predračunu),
  • kartice MasterCard, Visa
  • z plačilom preko Paypal-a

Certifikat plačevanje s karticami

Več informacij o certifikatu SecurityMetrics

SecurityMetrics

Z gotovino ob prevzemu

Pri izbiri plačila »z gotovino ob prevzemu« ne pozabite na gotovino, saj paketa ne boste mogli prevzeti brez plačila. Dostavljalec GLS ne zaračuna dodatno provizijo za plačilo s posebno položnico.

Z nakazilom na račun Samana d.o.o.

Pri izbiri »z nakazilom na račun Samana d.o.o.« vam bomo poslali predračun na vaš elektronski naslov. Takoj po prejetem plačilu bo pošiljka odpremljena.

Podatki o plačilu na Samanin račun:

Banka:

Gorenjska banka d.d., Kranj
Bleiweisova cesta 1
p.p. 147, Kranj

SWIFT code: GORESI2X
IBAN: SI56 0700 0000 3750 595

Podjetje:
Samana trgovina, zastopstvo d.o.o.
Britof 27
4000 Kranj,
Slovenija

Vse cene vsebujejo DDV, razen če je izrecno napisano drugače. Cene veljajo v trenutku oddaje naročila in nimajo v naprej določene veljavnosti.

Kljub dnevnemu ažuriranju in kontroli točnosti podatkov, se lahko zgodi, da je podatek o ceni napačen. V tem primeru, ali v primeru, da se cena artikla spremeni med obdelavo naročila, bo ponudnik kupcu omogočil odstop od nakupa ali pa ponudil drugo ustrezno rešitev v obojestransko zadovoljstvo.

Kupoprodajna pogodba med ponudnikom in kupcem je sklenjena v trenutku, ko ponudnik potrdi naročilo. Od tega trenutka so vse cene in drugi pogoji fiksirani in veljajo tako za ponudnika, kot za kupca.

Odstop od nakupa, vračilo blaga

Kupec lahko brez stroškov prekliče še neodpremljeno in že oddano naročilo na elektronski naslov [email protected]. Kupec ima pravico, da kupljeno blago vrne brez kakršnekoli odškodnine. Vendar je dolžan nositi stroške, ki nastanejo pri vrnitvi predmeta nakupa. Več o tem si poglejte na strani Vračilo.

Ferate v Sloveniji - Vodnik Slovenskih Ferat na enem mestu

Kaj je ferata? Dandanes je feratanje zelo popularna športna disciplina. Z razvojem športnih ferat, katere so lahko dostopne, krajše, kar pa ne pomeni, da niso zahtevne, se lahko na ferato odpravimo popoldne po službi in je prijetna oblika rekreacije.

Gremo na zajle, športne ferate vabijo!

© 2023 AlpLine & Samana | Vse pravice pridržane