GREMO NA FERATE - SAMOVAROVALNI KOMPLETI

Obutev

Poglej kot

15 izdelkov

Filtri
  • Položaj
  • Ime izdelka
  • Cena
Položaj
36
  • 36
  • Vse
na stran

Pohodniški čevlji za vse terene

Pohodniška obutev Boreal, plezalke Boreal. Za vse resne gornike, plezalce, alpiniste. Za rekreativne pohodnike. Obutev za tiste, ki radi potujete ali se sprehajate po gozdu ali plaži. Vibram guma, Gore-tex, Dry-Line, usnje, bombaž in ostali vrhunski materiali za varen in stabilen korak.

Nizki pohodniški čevlji z Vibram podplatom in membrano za nepremočjivost. Visoki pohodniški čevlji za hribe za varno hojo v gore. Boreal gojzarji, ćenski pohodniški čevlji ali moški pohodniški čevlji.

Obutev je eden najpomembnejših kosov opreme, ki ga potrebujemo za različne aktivnosti. Ne glede na to, ali gre za športne dejavnosti, pohodništvo, potovanja ali vsakodnevno uporabo, kakovostna in primerna obutev je ključna za udobje, varnost in učinkovitost.

Obutev je na voljo v različnih stilih, velikostih in materialih, odvisno od namena uporabe. Športna obutev je običajno zasnovana za določeno vrsto športa, na primer tekaške copate za tek in pohodniške čevlje za pohodništvo.

Pri izbiri obutve je pomembno upoštevati individualne potrebe in preference ter se odločiti za kakovostno obutev, ki zagotavlja dobro podporo in udobje. Materiali, ki se uporabljajo v obutvi, so prav tako pomembni in vplivajo na trpežnost in kakovost obutve.

Obutev je ključna za varnost in učinkovitost pri različnih aktivnostih. Primerna obutev pomaga zmanjšati tveganje za poškodbe in izboljša zmogljivost. Pri izbiri obutve se je zato potrebno posvetiti pozornost in izbrati pravo obutev za določeno aktivnost ali namen.

Ferate v Sloveniji - Vodnik Slovenskih Ferat na enem mestu

Kaj je ferata? Dandanes je feratanje zelo popularna športna disciplina. Z razvojem športnih ferat, katere so lahko dostopne, krajše, kar pa ne pomeni, da niso zahtevne, se lahko na ferato odpravimo popoldne po službi in je prijetna oblika rekreacije.

Gremo na zajle, športne ferate vabijo!

© 2023 AlpLine & Samana | Vse pravice pridržane