GREMO NA FERATE - SAMOVAROVALNI KOMPLETI

Vponke

Poglej kot

16 izdelkov

Filtri
 • Položaj
 • Ime izdelka
 • Cena
Položaj
 1. Asimetrična vponka Petzl Am D Screw - Lock
  Cena: 19,38 € Običajna cena: 20,40 €
 2. Asimetrična vponka Petzl Am D Triact - Lock
  Cena: 24,35 € Običajna cena: 25,60 €
 3. Ovalna vponka na matico Oval Classic
  Cena: 11,25 € Običajna cena: 12,50 €
 4. Sidriščna ploščica Petzl Paw
  Cena: 27,80 € Običajna cena: 29,28 €
36
 • 36
 • Vse
na stran

Delovne vponke predstavljajo kategorijo opreme, ki se uporablja za pritrjevanje, povezovanje in pritrditev predmetov med seboj. So ključen del številnih industrijskih, gradbenih, vzdrževalnih in domačih projektov, kjer je potrebno ustrezno in varno pritrjevanje različnih materialov.

Delovne vponke se uporablja za pritrjevanje, povezovanje in pritrditev predmetov med seboj. Vponke so običajno izdelane iz nerjavečega jekla, kar jim zagotavlja trdnost, vzdržljivost in odpornost na korozijo.

Vrste delovnih vponk

Klasične vponke

To so običajno obročaste ali podobne oblike vponke, ki se uporabljajo za pritrjevanje vrvi, verig ali trakov. So enostavne za uporabo, zanesljive in primerne za širok spekter aplikacij.

Karabi

Karabinerji so vponke z značilno obliko, ki omogoča enostavno pritrditev in sprostitev. Uporabljajo se na primer v planinarjenju, plezanju, industriji, športu in drugih dejavnostih, kjer je potrebna zanesljiva povezava.

Zagozde

Zagozde so vponke, ki se uporabljajo za pritrjevanje predmetov, kot so cevi, palice ali leseni elementi. Običajno imajo trn ali zob, ki se vstavi v material in zagotavlja varno pritrditev.

Sponke za vrvi

To so vponke, namenjene pritrditvi in povezovanju vrvi. Uporabljajo se v različnih panogah, kot so pomorstvo, plezanje, vodni športi, jadranje in vrtnarjenje.

Kaveljčki

Kaveljčki so majhne vponke z zaponko, ki se uporabljajo za pritrditev in obešanje lažjih predmetov, kot so ključi, verige, vrvi ali obeski.

Vponke so izjemno uporabne pri ustvarjanju trdnih povezav, zagotavljanju varnosti, obvladovanju obremenitev in olajšanju številnih nalog. Pri izbiri vponk je pomembno upoštevati specifične potrebe, obremenitve, velikost in materiale, ki se jih bo pritrdilo. Pravilna uporaba in vzdrževanje vponk je ključnega pomena za zagotavljanje varnosti in učinkovitosti njihovega delovanja.

Ferate v Sloveniji - Vodnik Slovenskih Ferat na enem mestu

Kaj je ferata? Dandanes je feratanje zelo popularna športna disciplina. Z razvojem športnih ferat, katere so lahko dostopne, krajše, kar pa ne pomeni, da niso zahtevne, se lahko na ferato odpravimo popoldne po službi in je prijetna oblika rekreacije.

Gremo na zajle, športne ferate vabijo!

© 2023 AlpLine & Samana | Vse pravice pridržane