GREMO NA FERATE - SAMOVAROVALNI KOMPLETI

Sistemi in vponke

Poglej kot

25 izdelkov

Filtri
 • Položaj
 • Ime izdelka
 • Cena
Položaj
 1. Vponka HMS Napik Twist Lock Kong
  Cena: 13,56 € Običajna cena: 16,95 €
 2. Ovalna vponka na matico Oval Classic
  Cena: 11,25 € Običajna cena: 12,50 €
 3. Asimetrična vponka Petzl Am D Screw - Lock
  Cena: 19,38 € Običajna cena: 20,40 €
 4. Asimetrična vponka Petzl Am D Triact - Lock
  Cena: 24,35 € Običajna cena: 25,60 €
36
 • 36
 • Vse
na stran

Kategorija "plezalni sistemi in vponke" se nanaša na opremo in komponente, ki se uporabljajo pri plezanju in alpinizmu. Plezalni sistemi in vponke so ključni, ki zagotavljajo varnost in omogočajo premikanje plezalca po vertikalnih površinah.

Plezalni sistemi

Vključujejo različne vrste pasov, vrvi, varovalnih naprav, karabinov in drugih pripomočkov, ki so namenjeni varnemu plezanju. Ti sistemi omogočajo plezalcem, da se zanesljivo pritrdijo na stene, skale ali druge plezalne površine ter zagotavljajo zaščito pred padcem.

Vponke

So ključni del plezalnih sistemov in se uporabljajo za povezovanje različnih komponent. Vponke so lahko obročaste, zatičaste, samozapiralne ali drugih oblik, odvisno od njihovega namena in uporabe. Pravilna uporaba vponk je bistvenega pomena za zagotavljanje varnosti pri plezanju in alpinizmu.

Plezalni sistemi in vponke se nenehno razvijajo in izboljšujejo, da bi zagotovili večjo varnost, zanesljivost in udobje plezalcev. Pravilno poznavanje in uporaba teh komponent sta ključna za uspešno izvajanje plezalnih dejavnosti.

Ferate v Sloveniji - Vodnik Slovenskih Ferat na enem mestu

Kaj je ferata? Dandanes je feratanje zelo popularna športna disciplina. Z razvojem športnih ferat, katere so lahko dostopne, krajše, kar pa ne pomeni, da niso zahtevne, se lahko na ferato odpravimo popoldne po službi in je prijetna oblika rekreacije.

Gremo na zajle, športne ferate vabijo!

© 2023 AlpLine & Samana | Vse pravice pridržane