GREMO NA FERATE - SAMOVAROVALNI KOMPLETI

Transportne torbe in vreče

Poglej kot

9 izdelkov

Filtri
  • Položaj
  • Ime izdelka
  • Cena
Položaj
36
  • 36
  • Vse
na stran

Transportne torbe in vreče za vrvi in opremo

Transportne torbe in vreče za vrvi in opremo so posebne torbe, namenjena prenašanju, shranjevanju in organizaciji vrvi ter druge alpinistične in plezalne opreme. Te torbe in vreče so zasnovane tako, da omogočajo varno in priročno prenašanje vrvi, plezalnih pasov, karabinov, zavornih prižemov in drugih pripomočkov, ki jih potrebujete pri alpinizmu, plezanju ali delu na višini.

Transportne torbe in vreče za vrvi in opremo so običajno izdelane iz trpežnih materialov, ki zagotavljajo zaščito pred zunanjimi vplivi, kot so vlaga, prah in obraba. Ponavadi imajo ojačane ročaje, naramnice ali pasove za enostavno nošenje in prenašanje ter zagotavljajo dobro organizacijo notranjega prostora.

Te torbe in vreče imajo posebne predelke, žepke in trakove, ki omogočajo ločeno shranjevanje in pritrjevanje vrvi, plezalne opreme in drugih pripomočkov. To omogoča enostaven dostop do opreme ter preprečuje zapletanje in poškodbe med prevozom.

Transportne torbe in vreče za vrvi in opremo so nepogrešljiv dodatek za plezalce, alpiniste in druge ljubitelje dejavnosti na višini. Omogočajo varno in organizirano prenašanje opreme ter ohranjanje vrvi in pripomočkov v optimalnem stanju. Pri izbiri transportne torbe ali vreče je pomembno upoštevati velikost, trpežnost materiala, organizacijske možnosti in praktičnost za vaše specifične potrebe in zahteve pri prenašanju vrvi in opreme.
© 2023 AlpLine & Samana | Vse pravice pridržane