GREMO NA FERATE - SAMOVAROVALNI KOMPLETI

Nosila za reševanje

Poglej kot

4 izdelkov

Filtri
  • Položaj
  • Ime izdelka
  • Cena
Položaj
36
  • 36
  • Vse
na stran

Nosila za reševanje so namenjena prenosu ali transportu poškodovanih ali obolelih oseb v varno okolje med reševalnimi operacijami. Ta vrsta opreme je ključna pri nudenju prve pomoči na terenu, v gorah, industrijskih okoljih, vodnih površinah ali drugih težje dostopnih lokacijah, kjer je potrebno premikanje in transportiranje poškodovanih oseb.

Nosila za reševanje so zasnovana tako, da zagotavljajo stabilnost, udobje in varnost pri prenosu poškodovanih oseb.

Vrste nosil za reševanje

Klasična nosila

To so osnovna nosila, sestavljena iz trdne in vzdržljive konstrukcije, običajno iz kovinskih ali plastičnih materialov. Klasična nosila so opremljena z varnostnimi pasovi, oblazinjenimi površinami za udobje in ročaji za lažji prenos.

Nosila z nosilnimi palicami

Ta vrsta nosil je opremljena s teleskopskimi nosilnimi palicami, ki omogočajo enostavno dvigovanje in prenašanje nosil. Nosila z nosilnimi palicami so lahka, prenosna in se lahko hitro razstavijo za enostavno shranjevanje.

Sklopna nosila

Sklopna nosila so zasnovana za enostavno shranjevanje in transport. Imajo mehanizem, ki omogoča zlaganje nosil v kompaktno obliko, kar olajša prenašanje in shranjevanje v omejenem prostoru, kot so reševalna vozila.

Nosila z vozičkom

Ta vrsta nosil ima vgrajen voziček ali kolesa, ki omogočajo enostavno premikanje in transport poškodovanih oseb po različnih površinah, vključno z neravnimi tereni ali stopnišči. Nosila z vozičkom so idealna za reševanje na stopniščih ali mestih, kjer je potrebno premagovanje ovir.

Nosila za vodne reševalne operacije

Te vrste nosil so izdelana iz plavajočih materialov in so zasnovana za prenos poškodovanih oseb preko vodnih površin. Nosila za vodne reševalne operacije so lahka, vodoodporna in nudijo dodatno plovnost za varno transportiranje po vodi.

© 2023 AlpLine & Samana | Vse pravice pridržane