GREMO NA FERATE - SAMOVAROVALNI KOMPLETI

Kamp svetilke

Poglej kot

21 izdelkov

Filtri
 • Položaj
 • Ime izdelka
 • Cena
Položaj
 1. Čelna svetilka Black Diamond SPOT 400
  Cena: 38,21 € Običajna cena: 44,95 €
 2. Naglavna svetilka Black Diamond Astro 300
  Cena: 19,76 € Običajna cena: 21,95 €
 3. Čelna svetilka Black Diamond Cosmo 350
  Cena: 31,46 € Običajna cena: 34,95 €
 4. Čelna svetilka Black Diamond Spot 350
  Cena: 35,91 € Običajna cena: 39,90 €
36
 • 36
 • Vse
na stran

Kamp svetilke

Kamp svetilke so kategorija svetilk, ki so posebej oblikovane za uporabo na prostem, med kampiranjem, pohodništvom in drugimi dejavnostmi v naravi. Te svetilke so namenjene osvetlitvi okolice in zagotavljajo svetlobo za različne dejavnosti na prostem.

Kamp svetilke so običajno majhne in prenosne, da jih lahko enostavno prenašamo v nahrbtniku ali torbi. Običajno so izdelane iz lahkih materialov, kot so plastika, aluminij ali kovina, in so odporni na udarce in druge težave, ki se lahko pojavijo med uporabo v naravi.

Svetilke lahko uporabljamo na različne načine. Nekatere so oblikovane kot žepne svetilke, ki jih lahko enostavno obesimo na ključe ali nahrbtnik. Druge so oblikovane kot stoječe svetilke, ki jih lahko postavimo na tla ali mizo, da osvetlimo šotor ali kampirno mizo. Obstajajo tudi svetilke z držali, ki jih lahko pritrdimo na kolo, nahrbtnik ali drugo opremo.

Kamp svetilke so na voljo v različnih oblikah in velikostih, ter z različnimi funkcijami, kot so prilagodljivi svetlobni načini, baterijsko ali polnilno napajanje, in vodoodpornost. Nekatere svetilke lahko ponujajo tudi druge funkcije, kot so polnjenje mobilnih telefonov ali funkcija alarmne sirene.

Skupaj tvorijo pomemben del opreme za kampiranje in druge aktivnosti na prostem ter zagotavljajo potrebno svetlobo za varno in prijetno izkušnjo na prostem.

Ferate v Sloveniji - Vodnik Slovenskih Ferat na enem mestu

Kaj je ferata? Dandanes je feratanje zelo popularna športna disciplina. Z razvojem športnih ferat, katere so lahko dostopne, krajše, kar pa ne pomeni, da niso zahtevne, se lahko na ferato odpravimo popoldne po službi in je prijetna oblika rekreacije.

Gremo na zajle, športne ferate vabijo!

© 2023 AlpLine & Samana | Vse pravice pridržane