GREMO NA FERATE - SAMOVAROVALNI KOMPLETI

Dodatki za nosila in ostala oprema

Poglej kot

5 izdelkov

Filtri
  • Položaj
  • Ime izdelka
  • Cena
Položaj
36
  • 36
  • Vse
na stran

Dodatki za nosila in ostala oprema predstavljajo dopolnilno opremo, ki se uporablja skupaj z nosili za reševanje ali pri reševalnih operacijah na terenu.

Ti dodatki in oprema so namenjeni izboljšanju udobja, stabilnosti, varnosti ter zagotavljanju optimalnih pogojev med prenosom ali transportom poškodovanih ali obolelih oseb.

Dodatki za nosila in ostala oprema

Pasovi za pritrditev

Gre za pasove in trakove, ki se uporabljajo za zanesljivo pritrditev poškodovane osebe na nosilo. Pasovi za pritrditev zagotavljajo varnost in stabilnost med prenosom ter preprečujejo morebitno premikanje ali padanje osebe.

Blazine in oblazinjenje

Blazine in oblazinjenje se uporabljajo za povečanje udobja in zmanjšanje pritiska med prenosom poškodovane osebe. Nudijo dodatno podporo in zaščito pred morebitnimi udarci ali tresljaji med premikanjem.

Protidrsna podloga

Protidrsna podloga je nameščena na nosilo in pomaga preprečevati zdrse med prenosom. To zagotavlja večjo stabilnost in varnost ter preprečuje morebitne poškodbe med prevozom.

Glave podpora

Glave podpora se uporabljajo za podporo glave in vratu poškodovane osebe med prenosom. Zagotavljajo dodatno stabilnost in preprečujejo morebitne poškodbe hrbtenice med manipulacijo.

Intravenozna oprema

V nekaterih primerih je med prenosom poškodovanih oseb potrebna intravenozna terapija. Intravenozna oprema, kot so stojala za kapalke, različne igle, katetri in infuzijske črpalke, omogoča nudenje nujne medicinske pomoči med transportom.

Stranske opore

Stranske opore se uporabljajo za omejevanje premikanja in preprečevanje padcev z nosila med prenosom. Te opore zagotavljajo dodatno varnost in preprečujejo morebitne poškodbe zaradi nespretnega ravnanja ali gibanja med transportom.

Reševalne torbe in kompleti za prvo pomoč

Reševalne torbe in komplete vsebujejo različne medicinske pripomočke in opremo, ki je potrebna za nudenje nujne medicinske pomoči med reševanjem. To vključuje povoje, obliže, sterilno opremo, orodja za odpiranje dihalnih poti, defibrilatorje in druge

Ferate v Sloveniji - Vodnik Slovenskih Ferat na enem mestu

Kaj je ferata? Dandanes je feratanje zelo popularna športna disciplina. Z razvojem športnih ferat, katere so lahko dostopne, krajše, kar pa ne pomeni, da niso zahtevne, se lahko na ferato odpravimo popoldne po službi in je prijetna oblika rekreacije.

Gremo na zajle, športne ferate vabijo!

© 2023 AlpLine & Samana | Vse pravice pridržane