GREMO NA FERATE - SAMOVAROVALNI KOMPLETI

Nogavice

Poglej kot

17 izdelkov

Filtri
 • Položaj
 • Ime izdelka
 • Cena
Položaj
 1. Coolmax nogavice Wayfarer Trespass
  Cena: 9,72 € Običajna cena: 14,95 €
 2. Športne nogavice Breezer
  Ocena:
  0%
  Cena: 11,25 € Običajna cena: 12,50 €
 3. Nogavice iz moherja Helia Alles mooi
  Cena: 13,05 € Običajna cena: 14,50 €
 4. Nogavice iz moherja Ventus
  Cena: 15,75 € Običajna cena: 17,50 €
 5. Terapevtske nogavice iz moherja Medi ++
  Cena: 17,55 € Običajna cena: 19,50 €
 6. Alpha Extreme nogavice
  Cena: 22,05 € Običajna cena: 24,50 €
36
 • 36
 • Vse
na stran

Pohodniške nogavice

Pohodniške nogavice so nepogrešljiv del obutve, saj ščitijo noge pred drgnjenjem in draženjem, hkrati pa tudi absorbirajo znoj. Nogavice so na voljo v različnih materialih, velikostih in modelih, odvisno od namena uporabe.

Pri izbiri nogavic je pomembno upoštevati njihovo kakovost, saj so nogavice neposredno v stiku s kožo in lahko vplivajo na udobje in zdravje nog. Nogavice morajo biti iz kakovostnih materialov, ki omogočajo dobro zračenje, odvajajo vlago in preprečujejo neprijeten vonj. Prav tako morajo biti dobro prilegajoče se nogi, ne preveč tesne ali prevelike, ter imeti dobro elastičnost, da ne drsijo.

Nogavice so na voljo v različnih modelih, od klasičnih bombažnih nogavic do tehničnih nogavic za športne aktivnosti. Tehnične nogavice so običajno izdelane iz posebnih materialov, ki zagotavljajo boljše zračenje in odvajanje vlage, ter imajo običajno posebne oblike in podporne pletenine za boljše prileganje in podporo stopalu.

Nogavice so pomemben del športne opreme, saj lahko vplivajo na udobje in zmogljivost med športno aktivnostjo. Športne nogavice so posebej zasnovane za različne športne aktivnosti, od teka in pohodništva do košarke in nogometa. Imajo posebne lastnosti, kot so oblazinjenje na peti in prstih za zaščito pred udarci in trenjem, ter kompresijske lastnosti za izboljšanje krvnega obtoka in zmanjšanje mišične utrujenosti.

Nogavice so tudi modni dodatek, saj lahko popestrijo in dopolnijo vaš stil. Na voljo so v različnih barvah in vzorcih, od klasičnih črnih in belih do živahnih barv in potiskov. Prav tako so na voljo nogavice za posebne priložnosti, kot so poroke in formalne dogodke, ki so običajno tanjše in elegantnejše oblike.
© 2023 AlpLine & Samana | Vse pravice pridržane