GREMO NA FERATE - SAMOVAROVALNI KOMPLETI

Svetilke

Poglej kot

10 izdelkov

Filtri
  • Položaj
  • Ime izdelka
  • Cena
Položaj
36
  • 36
  • Vse
na stran

Čelne svetilke

Petzl, Black Diamond in solarne luči Luci. Široka ponudba Baterijskih svetil.

Svetilke so pomemben del opreme za različne aktivnosti na prostem, kot so pohodništvo, kampiranje, ribolov, plezanje in druge. Omogočajo nam osvetlitev poti ali prostora, ko je temno ali slaba vidljivost, ter s tem povečajo varnost in udobje pri aktivnostih v naravi.

Svetilke so lahko ročne, naglavne ali namizne ter na voljo v različnih velikostih in močeh. Vsebujejo LED diode ali druge vrste svetilnih tehnologij, ki zagotavljajo močno in svetlo osvetlitev. Nekatere svetilke imajo nastavljivo moč svetlobe in različne načine osvetlitve, kot so utripajoča luč, rdeča luč in drugi.

Pri izbiri svetilke je pomembno upoštevati velikost in težo, ki morata biti primerna za namen uporabe. Prav tako je pomembno upoštevati vir napajanja, ki je lahko baterijski ali polnilni. Nekatere svetilke imajo tudi vgrajeno solarno ploščo za polnjenje baterij.

Svetilke so uporabne pri različnih aktivnostih na prostem, od nočnih pohodov do kampiranja in ribolova. So nepogrešljiv del opreme za vse, ki se radi gibljejo na prostem in potrebujejo zanesljivo in svetlo osvetlitev.

NOVO! Solarna svetilka Luci Outdoor USB. Idealna za kampiranje na divjem.

Ferate v Sloveniji - Vodnik Slovenskih Ferat na enem mestu

Kaj je ferata? Dandanes je feratanje zelo popularna športna disciplina. Z razvojem športnih ferat, katere so lahko dostopne, krajše, kar pa ne pomeni, da niso zahtevne, se lahko na ferato odpravimo popoldne po službi in je prijetna oblika rekreacije.

Gremo na zajle, športne ferate vabijo!

© 2023 AlpLine & Samana | Vse pravice pridržane