GREMO NA FERATE - SAMOVAROVALNI KOMPLETI

Viseče mreže

Poglej kot

6 izdelkov

Filtri
  • Položaj
  • Ime izdelka
  • Cena
Položaj
36
  • 36
  • Vse
na stran

Viseča mreža je nepogrešljiv kos opreme vsakega, ki ljubi udobje in sproščanje. Grand Trunk viseče mreže so zaradi svoje trpežnosti, majhenga volumna zložene mreže in nizke teže še nepogrešljiv kos opreme za popotnike. V njih lahko udobno spite. Varni pred žuželkami na tleh. Lahko pa si dokupite tudi mrežo proti komarjem in ostalim nadležnim mrčesom.

Visečo mrežo lahko uporabljate na poti, domači terasi, vrtu. Lahko jo pričvrstite med drevesa, stebre, avto,..kamorkoli, le da imate dve dovolj močni sidrišči.

Lahko izbirate visečo mrežo za dve osebi ali visečo mrežo za eno osebo.

Grand Trunk vam nudi doživljenjsko garancijo na njihove produkte. Ja, res so tako vzdržljivi! Njihove viseče mreže so iz lahkega umetnega matariala, kateri se izredno hitro suši in odlično diha. Tudi po celodnevnem uživanju v viseči mreži na vročini, ne boste preznojeni. Tkanina je mehka in udobna! Tako prijetna, da jo lahko uporabimo tudi kot lahko odejo. Ste vedeli, da je linija visečih mrež TRUNKTECH ™ nepremočljiva in nam v slabem vremenu lahko služi tudi kot streha, zasilno zavetišče!

Viseče mreže Grand Trunk

Odpravite se avanturi naproti! Tam zunaj vas čaka neskončno doživetij!

Viseče mreže so udoben in sproščujoč način za preživljanje prostega časa v naravi. Narejene so iz različnih materialov, kot so bombaž, najlon, poliester ali mešanica teh materialov, in so na voljo v različnih velikostih, barvah in vzorcih.

Viseče mreže so lahke in prenosne, kar omogoča enostavno prenašanje in postavitev na različnih lokacijah, kot so kampiranje, pikniki, plaža ali vrt. Uporabljajo se lahko za spanje, sprostitev, branje ali pa kot otroška igrala.

Pri izbiri viseče mreže je pomembno upoštevati velikost, nosilnost, vrsto materiala in obliko. Nekatere viseče mreže so opremljene s stojalom, ki omogoča postavitev na katerikoli ravni površini, druge pa so zasnovane za obešanje med drevesi, stenami ali stropi.

Viseče mreže so idealne za sprostitev in uživanje v naravi ter nudijo prijetno alternativo tradicionalnemu načinu sedenja in ležanja na tleh. So cenovno ugodna in trajnostna rešitev za sproščujočo izkušnjo v naravi.

Ferate v Sloveniji - Vodnik Slovenskih Ferat na enem mestu

Kaj je ferata? Dandanes je feratanje zelo popularna športna disciplina. Z razvojem športnih ferat, katere so lahko dostopne, krajše, kar pa ne pomeni, da niso zahtevne, se lahko na ferato odpravimo popoldne po službi in je prijetna oblika rekreacije.

Gremo na zajle, športne ferate vabijo!

© 2023 AlpLine & Samana | Vse pravice pridržane