GREMO NA FERATE - SAMOVAROVALNI KOMPLETI

Magnezij in kreme

Poglej kot

16 izdelkov

Filtri
  • Položaj
  • Ime izdelka
  • Cena
Položaj
36
  • 36
  • Vse
na stran

Magnezij in kreme za roke sta pomembna dodatka pri plezanju in drugih aktivnostih, ki zahtevajo dober oprijem rok.

Magnezij se uporablja za zmanjšanje znojenja rok in povečanje oprijema pri plezanju, kreme pa za zaščito in vlaženje kože ter preprečevanje nastanka žuljev in odrgnin.

Vrste magnezija za plezanja

Magnezij je na voljo v obliki prahu ali kroglic in se nanaša na roke, da se absorbira znoj in poskrbi za boljši oprijem. Magnezij se lahko uporablja v različnih količinah, odvisno od vrste plezanja in individualnih potreb plezalca.

Poleg magnezija se lahko uporabljajo tudi kreme, ki so namenjene zaščiti kože in preprečevanju odrgnin ter drugih poškodb. Te kreme se lahko uporabljajo pred plezanjem za preprečevanje nastanka žuljev in drugih poškodb ter po plezanju za lajšanje bolečin in obnavljanje kože.

Pri izbiri magnezija in krem je pomembno izbrati kakovostne izdelke, ki ustrezajo standardom za plezalno opremo in so primerni za individualne potrebe in zahteve plezalca. Pomembno je tudi upoštevati varnostne ukrepe pri uporabi magnezija in drugih dodatkov ter poskrbeti za pravilno shranjevanje in uporabo.

Magnezij in kreme so pomembni dodatki pri plezanju in drugih aktivnostih, ki zahtevajo dober oprijem in zaščito kože. Pri izbiri je pomembno upoštevati kakovost, učinkovitost in varnost izdelkov ter upoštevati individualne potrebe in zahteve.

Ferate v Sloveniji - Vodnik Slovenskih Ferat na enem mestu

Kaj je ferata? Dandanes je feratanje zelo popularna športna disciplina. Z razvojem športnih ferat, katere so lahko dostopne, krajše, kar pa ne pomeni, da niso zahtevne, se lahko na ferato odpravimo popoldne po službi in je prijetna oblika rekreacije.

Gremo na zajle, športne ferate vabijo!

© 2023 AlpLine & Samana | Vse pravice pridržane