GREMO NA FERATE - SAMOVAROVALNI KOMPLETI

Nahrbtniki

Poglej kot

15 izdelkov

Filtri
 • Položaj
 • Ime izdelka
 • Cena
Položaj
 1. Pohodniški nahrbtnik Vaude Wizard 24+4
  Cena: 69,97 € Običajna cena: 99,95 €
 2. Pohodniški nahrbtnik Vaude Brenta 30
  Cena: 116,41 € Običajna cena: 136,95 €
 3. Pohodniški nahrbtnik Lafuma Shift 32
  Cena: 59,97 € Običajna cena: 99,95 €
 4. Nahrbtnik L Original Zip
  Cena: 41,97 € Običajna cena: 69,95 €
 5. Mali ženski nahrbtnik Lafuma Original 1P
  Cena: 53,97 € Običajna cena: 89,95 €
 6. Vaude nahrbtnik Nore
  Cena: 58,47 € Običajna cena: 89,95 €
 7. Etui za prenosni računalnik Laptop
  Cena: 33,75 € Običajna cena: 45,00 €
 8. Old School nahrbtnik, torba
  Cena: 63,20 € Običajna cena: 79,00 €
 9. New City veganski nahrbtnik
  Cena: 53,40 € Običajna cena: 89,00 €
36
 • 36
 • Vse
na stran

Nahrbtniki

Nahrbtniki so nepogrešljiv kos opreme za številne dejavnosti, kot so pohodništvo, potovanja, šport in vsakodnevna uporaba. Nahrbtniki so zasnovani tako, da omogočajo udobno nošenje in prenašanje različnih predmetov, kot so hrana, pijača, oblačila, tehnologija, knjige in drugo.

Nahrbtniki so na voljo v različnih velikostih, materialih in značilnostih, odvisno od namena uporabe. Nahrbtniki za pohodništvo so običajno večji in trpežnejši, z več žepi in prostorninami za shranjevanje opreme, hrane in pijače. Na drugi strani pa so vsakodnevni nahrbtniki manjši, lažji in bolj kompaktni, običajno z manjšim številom žepov, primerni za nošenje dnevnih potrebščin.

Pri izbiri nahrbtnika je pomembno upoštevati individualne potrebe in preference ter izbrati nahrbtnik, ki je udoben za nošenje in ima dovolj prostornine za potrebno opremo. Materiali, ki se uporabljajo za izdelavo nahrbtnikov, so prav tako pomembni in vplivajo na trpežnost, odpornost proti vremenskim vplivom in kakovost nahrbtnika.

Poleg velikosti in materialov imajo nahrbtniki tudi druge značilnosti, kot so oblazinjene naramnice in hrbtna podloga za udobno nošenje, prsni in pasni trakovi za dodatno podporo, žepi za organizacijo in shranjevanje manjših predmetov ter vodoodporni materiali za zaščito pred vlago.

Nahrbtniki so ključni za prenašanje opreme in potrebščin pri različnih aktivnostih. Pri izbiri nahrbtnika je potrebno upoštevati potrebe in namen uporabe ter izbrati nahrbtnik, ki je kakovosten, trpežen in udoben za nošenje.

Ferate v Sloveniji - Vodnik Slovenskih Ferat na enem mestu

Kaj je ferata? Dandanes je feratanje zelo popularna športna disciplina. Z razvojem športnih ferat, katere so lahko dostopne, krajše, kar pa ne pomeni, da niso zahtevne, se lahko na ferato odpravimo popoldne po službi in je prijetna oblika rekreacije.

Gremo na zajle, športne ferate vabijo!

© 2023 AlpLine & Samana | Vse pravice pridržane