GREMO NA FERATE - SAMOVAROVALNI KOMPLETI

Pieps

Poglej kot

8 izdelkov

Filtri
  • Položaj
  • Ime izdelka
  • Cena
Položaj
36
  • 36
  • Vse
na stran

Pieps lavinsko plazovna oprema

Od leta 1967 je blagovna znamka specializirana za področje varnosti pred plazovi in ​​še vsakoletno prepriča z novimi inovacijami. Leta 2013 je Pieps uvedel lastno proizvodnjo in do leta 2015 se je število zaposlenih povečalo na 21.

Specializirani dobavitelj iz Avstrije je zagotovo ena izmed vodilnih blagovnih znamk glede varnosti pred plazovi.

Pieps žolne

Pieps DSP Pro je naslednik in še boljši od Pieps DSP, prvega s tremi antenami, ki je bil predstavljen leta 2003 in je takoj postal nov standard lavinske žolne. Konec koncev je bila to prva patentirana naprava s tremi antenami. Dolga leta so bili "rumeni Pieps" ena najbolj prodajanih naprav. S Pieps DSP Pro je blagovni znamki uspelo narediti še en korak proti vodilni na trgu. Poleg izboljšane strojne opreme in popolnoma novega dizajna se je ponovno povečala zmogljivost.

Optimizirana oskrba z energijo, daljša življenjska doba polnilne baterije, hitrejša pripravljenost in večje iskalno polje. Vse našteto so ključni elementi za morebitno reševanje življenj v nujnih primerih. 

Lopate in sonde

Seveda so tudi plazovne sonde in lopate za plazove del portfelja absolutnega strokovnjaka za lavinsko varnost. Prav ti predmeti so tisti, ki naredijo vašo opremo popolno. Po raziskavi Pieps prihrani do 50 % časa v primerjavi z drugimi sondami. To velja za obe vrsti iskanja: splošno in specializirano.

Tudi v primeru lopat Pieps ne bi bili Pieps, če se ne bi domislili nečesa res posebnega. Pravzaprav je Pieps Pro+ popolno orodje za gorske profesionalce. Lopata ni opremljena le z izjemno veliko lopato, temveč tudi z integrirano žago za sneg v teleskopski roki. Ob vsem tem so alpinisti odlično opremljeni za dodatna opravila, kot so pregledi snežne odeje in postavitev bivaka.

Pieps z dodatno, posebno opremo za zaščito pred plazovi izkazuje svojo izjemno usposobljenost in dokazuje da je vodilni na tem podričju.

Več o Pieps

Ferate v Sloveniji - Vodnik Slovenskih Ferat na enem mestu

Kaj je ferata? Dandanes je feratanje zelo popularna športna disciplina. Z razvojem športnih ferat, katere so lahko dostopne, krajše, kar pa ne pomeni, da niso zahtevne, se lahko na ferato odpravimo popoldne po službi in je prijetna oblika rekreacije.

Gremo na zajle, športne ferate vabijo!

© 2023 AlpLine & Samana | Vse pravice pridržane