GREMO NA FERATE - SAMOVAROVALNI KOMPLETI

Oprema za ustavljanje padca in pozicioniranje

Poglej kot

11 izdelkov

Filtri
 • Položaj
 • Ime izdelka
 • Cena
Položaj
 1. Delovno pozicijska varovalna vrv Grillon Petzl
  Cena: 148,23 € Običajna cena: 164,70 €
 2. Plezalni pas Newton Petzl
  Cena: 109,80 € Običajna cena: 122,00 €
 3. Petzl Coredex rokavice za delo z vrvmi
  Cena: 45,85 € Običajna cena: 50,95 €
36
 • 36
 • Vse
na stran

Oprema za ustavljanje padca in pozicioniranje za varno delo na višini, plezanje ali druge dejavnosti, kjer je potrebna zaščita pred padcem in natančno pozicioniranje.

Ta oprema igra ključno vlogo pri zagotavljanju varnosti uporabnika in preprečevanju nevarnih situacij pri delu na višini.

Vrste opreme za ustavljanje padca in pozicioniranje vključujejo:

Pasovi za varovanje

Pasovi za varovanje so zasnovani tako, da se prilegajo okoli telesa in zagotavljajo možnost pritrditve s pomočjo zaponk ali zaponk z zaponkami. Ti pasovi imajo pritrdilne točke, ki omogočajo povezavo z varovalnimi vrvmi, kar preprečuje padec ali omogoča kontrolirano spuščanje.

Varovalne vrvi

Varovalne vrvi so fleksibilne vrvi ali trakovi, ki so povezani s pasom za varovanje in zagotavljajo varnostno vez med uporabnikom in varovalnim sistemom. Nekatere vrvi imajo vgrajene absorberje energije, ki absorbirajo sile pri padcu in zmanjšujejo obremenitev na telo uporabnika.

Samozapiralne naprave

Samozapiralne naprave so mehanske naprave, ki se pritrdijo na varovalno vrv in samodejno zaskočijo v primeru nenadzorovanega padca. Te naprave preprečujejo nenadzorovano spuščanje in zagotavljajo varnost uporabnika.

Varnostne mreže

Varnostne mreže so zasnovane za zaščito pred padcem več oseb na gradbiščih ali drugih območjih, kjer obstaja nevarnost padca. Zagotavljajo pasivno varovalo tako, da preprečujejo padec ali blažijo udarce pri padcu.

Oprema za ustavljanje padca in pozicioniranje je ključnega pomena za zagotavljanje varnosti pri delu na višini. Pri izbiri opreme je treba upoštevati vrsto dela, višino, obremenitev, varnostne predpise in specifične potrebe naloge. Pravilna uporaba, vzdrževanje in redno preverjanje opreme so bistvenega pomena za zagotavljanje varnosti in zmanjšanje tveganja pri delu na višini.
© 2023 AlpLine & Samana | Vse pravice pridržane