GREMO NA FERATE - SAMOVAROVALNI KOMPLETI

MOJ SOPOTNIK popotniški vodnik, ki to ni!

Na zalogi
SKU
ZX110--------

MOJ SOPOTNIK popotniški vodnik, ki to ni! To je vodnik, ki popotnika z različnimi vpogledi in s ključnimi vprašanji vodi in usmerja k edinstveni izkušnji vsakič, ko zasliši klic na pot.

Cena: 12,00 €

MOJ SOPOTNIK popotniški vodnik, ki to ni! To je vodnik, ki popotnika z različnimi vpogledi, fotografijami, z modrostmi svetovnih popotnikov.

S ključnimi vprašanji vodi in usmerja k edinstveni izkušnji vsakič, ko zasliši klic na pot.

MOJ SOPOTNIK popotniški vodnik, ki to ni!

To je res prav poseben popotniški vodnik! Težko je opisati kaj v njem najdete (priloženo je kazalo, če vam kaj pomaga). Je pa namen vodnika, da nas spremlja pred, med in po vsakem potovanju. Beremo ga počasi in pozorno. Lahko tudi po delih oz. skačemo med stranemi. Kompas označuje prostore, kjer se lahko ustavimo in poglobimo vase.

Ustvarjalci vodnika verjamejo, da smo ljudje po duši nomadi. In ni zunanjega potovanja brez notranjega potovanja. S svojimi izkušnjami se dotikaj orazličnih tematik in jasno odpirajo vprašanja za bolj zavesten pristop k temu, kar se v nas samih dogaja pred, med in po potovanju. V tem vodniku tovrstna vprašanja ospirajo na vseh bistvenih ravneh: fizični in materialni, čustveni in miselni, pa tudi duhovni ravni.

Moja osebna izkušnja

Z vodnikom Moj sopotnik, je tako neobičajna, kot je tudi vodnik sam. Ko sem vodnik dobila v dar od enega izmed avtorjev, Jaka Geltarja, sem v hipu začela listati po njem. Kasneje brati. Od začetka, tako kot se bere knjigo. Iskreno povem, prvi hip se mi je zdel kaotičen, nesmiselen. Tako je knjigica obležala v našem kombiju. Prav kmalu, na nekem popotovanju s kombijem, sem odkrila vodnik v predalu.

Začela sem listati in brati. Kar tako, malo na začetku, malo vmes, malo na koncu. Pritegnil me je. Očitno moraš najti pravi moment, da ga začneš razumeti. Moj sopotnik je še vedno v našem kombiju! In zelo pogosto ga prebiram na naših popotovanjih! Pa četudi sem že kakšno stran prebrala v preteklosti, v novi dogodivščini, novi situaciji, dobi nov in nov pomen.

Tako je ta vodnik brezčasen. Pomaga nam, da vidimo dlje in globje! Iskreno mislim, da bi vodnik moral biti v vsakem kombiju, avtodomu, nahrbtniku...vedno nekje v bljižini!

Hvala ekipa, da non stop pomagati odkrivati več!

Pogosta vprašanja o naročilu, dostavi in plačilu

Kako vam lahko pomagamo? Osnovne informacije o naročilih, plačilu, vračilu in dostavi najdete spodaj. Za vsa vprašanja, se lahko obrnete na [email protected].

Pogoji poslovanja

Kode za popust in darilne kartice

Kodo za popust ali kodo iz darilnega bona vnesete v okence za kodo, ko odložite izdelke v košarico. Predno zaključite nakup, preverite ali ste potrdili kodo in se vam je upošteval popust, ki ga prinaša koda. Kode se ne seštevajo.

Pogoji poslovanja

Plačilo

Plačilo lahko izvedete s plačilno kartico, preko paypal-a, ob dostavi ali z bančnim nakazilom na TRR podjetja. Spletna plačila so varna.

Plačila

Pošiljanje in dostava

Naročilo je običajno odpremljeno isti delovni dan, ko oddate naročilo. Izdelki, ki niso takoj na voljo, se odpremijo v nekaj delovnih dneh. Dostava naročil za območje Slovenije v vrednosti nad 40€ je brezplačna. Dostava za nižje vrednosti naročil se obračuna v višini 4€ oz. po ceniku dostavnih služb.

Dostava izdelkov

Vračilo

Kupljen izdelek lahko vrnete ali zamenjate v roku 30 dneh od dne odstopa pogodbe o nakupu. Plačilo je povrnjeno takoj, ko prejmemo vrnjen izdelek.

Vračilo izdelkov

Niste našli odgovora, ki ste ga iskali? Potrebujete pomoč pri izbiri izdelka? Pogovorite se z našim strokovnjakom. Pišite nam na [email protected] ali nas pokličite na +386 (0)40 754 760 in z veseljem bomo odgovorili na vaša vprašanja!

Podrobnosti
SKUZX110--------
ZnamkaYogaLine
Teža (kg)0.100000

Ocene in mnenja

Oceni izdelek. Bodi prvi!

Ocene in mnenja

Oceni izdelek. Bodi prvi!

Več izdelkov znamke YogaLine

  1. Lavinska delavnica
    Lavinska delavnica
    Cena: 85,00 €
  2. Darilni bon od 10 - 100 EUR
    Darilni bon od 10 - 100 EUR
    Cena: 10,00 €

Ferate v Sloveniji - Vodnik Slovenskih Ferat na enem mestu

Kaj je ferata? Dandanes je feratanje zelo popularna športna disciplina. Z razvojem športnih ferat, katere so lahko dostopne, krajše, kar pa ne pomeni, da niso zahtevne, se lahko na ferato odpravimo popoldne po službi in je prijetna oblika rekreacije.

Gremo na zajle, športne ferate vabijo!

© 2023 AlpLine & Samana | Vse pravice pridržane