GREMO NA FERATE - SAMOVAROVALNI KOMPLETI

Nahrbtnik za nošenje otroka Vaude Shuttle Premium

Ni na zalogi
SKU
K8001
Nahrbtnik za nošenje otroka Vaude Shuttle Premium je eden najboljših nahrbtnikov za nošenje otroka! Polno nastavljiv nahrbtnik glede na višino otroka in višino starša.

Nahrbtnik za nošenje otroka Vaude Shuttle Premium je eden najboljših nahrbtnikov za nošenje otroka! Varen za otroka in udoben za otroka in starša. Polno nastavljiv nahrbtnik glede na višino otroka in višino starša. Samostoječa konstrukcija. Žepi zagotavljajo, da imate lahko pomembne stvari s seboj na poti.

Odkrivajte svet neovirano in z nasmehom na obrazu. Otrok počutil varno in udobno.

V Vaude Shuttle Premium nahrbtniku za nošenje otroka se bo otrok počutil varno in udobno. Imel bo oporo za noge in glavo. Strehica ga bo ščitila pred slabim vremenom ali pred žgočim soncem. Polno nastavljivo in oblazinjeno hrbtišče bo poskrbelo za udobje starša.

Tako bodo vaše ture prijetne in polne doživetij. Nahrbtnik za nošenje otroka Vaude Shuttle je super praktičen tudi za potepanja po mestu – si predstavljate z vozičkom po mestnem vrvežu ali na podzemnih železnicah, avtobusih, tramvajih,…

Nahrbtnik za nošenje otroka Vaude Shuttle Premium

Nahrbtnik za nošenje otroka Vaude Shuttle Premium

 • eden najboljših nahrbtnikov za nošenje otroka – za neoviran potep po hribih, gozdu in tudi mestu
 • ko malčka nosite ob sebi (na sebi) se oba (starš in malček) počutita varnejše
 • z udobnim nahrbtnikom ste okretnejši, mobilnejši, hitrejši
 • popolno udobje za otroka in starša
 • nastavljivo hrbtišče za starša
 • zelo udoben bočni pas za starša
 • nastavljivost hrbtišča, naramnice, sedala, obsega in višine za malčka - za optimalno prilagoditev malčkovi velikosti
 • nahrbtnik malčku nudi zaščito za glavo in vrat
 • nahrbtnik ima dodano edinstveno oblikovani vzglavnik (naslonjalo za glavo), kateri poskrbi, da imata glava in vrat malčka oporo tudi ko zaspi
 • oblika sedeža za malčka je izdelana premišljeno in ustreza položaju otroške hrbtenice
 • priložena zaščita za dež
 • priložena zaščita pred soncem
 • priložena podloga za previjanje
 • na prednjem delu malčkovega sedeža je mehka, plišasta obloga (žabica) – služi kot naslonjalo za otroško glavico ali kot igračka – obloga se lahko enostavno sname in je pralna
 • samostoječa konstrukcija
 • TUV standard za varnost - celotna konstrukcija nahrbtnika in detajli so izdelani tako, da je izključena možnost stiska prstov oz. okončin, brez ostrih robov, brez majhnih ločljivih delov katera bi otrok lahko nesel v usta, ...
 • nahrbtnik je primeren za otroka do 3 leta starosti
 • nahrbtnik je primeren za otroka do teže 22 kg
 • volumen velikega žepa za shranjevanje: 27 l
 • dimenzije: 72 x 35 41 cm
 • teža: 3.49 kg

Green Shape etiketa

Vaude s tem jamči, da spoštujejo okoljske predpise, da so njihovi materiali ekološko čisti in trajnostni. Delavci delajo v dostojnih razmerah in so pošteno plačani za svoje delo. Skozi celoten proces, od osnutka (dizajna) do konca produkcije (končnega izdelka) je poskrblejno, da vse poteka v skladu z okoljskimi normami.


Vaude

VAUDE je simbol za trajnostna 'outdoor' oblačila in opremo. Njihov cilje je postati evropsko najbolj okolju prijazna znamka, da bi vsi ljubitelji športa v polnosti uživali naravo. Njihove korenine segajo v gorniške športe.

VAUDE - Trajnostni izdelki za uporabo na prostem

Več o znamki Vaude

Pogosta vprašanja o naročilu, dostavi in plačilu

Kako vam lahko pomagamo? Osnovne informacije o naročilih, plačilu, vračilu in dostavi najdete spodaj. Za vsa vprašanja, se lahko obrnete na [email protected].

Pogoji poslovanja

Kode za popust in darilne kartice

Kodo za popust ali kodo iz darilnega bona vnesete v okence za kodo, ko odložite izdelke v košarico. Predno zaključite nakup, preverite ali ste potrdili kodo in se vam je upošteval popust, ki ga prinaša koda. Kode se ne seštevajo.

Pogoji poslovanja

Plačilo

Plačilo lahko izvedete s plačilno kartico, preko paypal-a, ob dostavi ali z bančnim nakazilom na TRR podjetja. Spletna plačila so varna.

Plačila

Pošiljanje in dostava

Naročilo je običajno odpremljeno isti delovni dan, ko oddate naročilo. Izdelki, ki niso takoj na voljo, se odpremijo v nekaj delovnih dneh. Dostava naročil za območje Slovenije v vrednosti nad 40€ je brezplačna. Dostava za nižje vrednosti naročil se obračuna v višini 4€ oz. po ceniku dostavnih služb.

Dostava izdelkov

Vračilo

Kupljen izdelek lahko vrnete ali zamenjate v roku 30 dneh od dne odstopa pogodbe o nakupu. Plačilo je povrnjeno takoj, ko prejmemo vrnjen izdelek.

Vračilo izdelkov

Niste našli odgovora, ki ste ga iskali? Potrebujete pomoč pri izbiri izdelka? Pogovorite se z našim strokovnjakom. Pišite nam na [email protected] ali nas pokličite na +386 (0)40 754 760 in z veseljem bomo odgovorili na vaša vprašanja!

Podrobnosti
SKUK8001
ZnamkaVaude
Teža (kg)1.500000

Ocene in mnenja

Oceni izdelek. Bodi prvi!

Ocene in mnenja

Oceni izdelek. Bodi prvi!

Več izdelkov znamke Vaude

 1. Pohodniški nahrbtnik Vaude Brenta 30
  Pohodniški nahrbtnik Vaude Brenta 30
  Cena: 116,41 € Običajna cena: 136,95 €
 2. Pohodniški nahrbtnik Vaude Wizard 24+4
  Pohodniški nahrbtnik Vaude Wizard 24+4
  Cena: 69,97 € Običajna cena: 99,95 €
 3. rumena
  Vaude nahrbtnik Nore
  Cena: 58,47 € Običajna cena: 89,95 €

Ferate v Sloveniji - Vodnik Slovenskih Ferat na enem mestu

Kaj je ferata? Dandanes je feratanje zelo popularna športna disciplina. Z razvojem športnih ferat, katere so lahko dostopne, krajše, kar pa ne pomeni, da niso zahtevne, se lahko na ferato odpravimo popoldne po službi in je prijetna oblika rekreacije.

Gremo na zajle, športne ferate vabijo!

© 2023 AlpLine & Samana | Vse pravice pridržane