GREMO NA FERATE - SAMOVAROVALNI KOMPLETI

Zaščita pred padcem Petzl Asap Lock

Na zalogi
SKU
2U458--------
Mobilna zaščita pred padcem ASAP LOCK je zasnovana za lažje in varno vzpenjanje po vrvi. Pri običajni uporabi se naprava prosto giblje po vrvi brez kakršnega koli ročnega posredovanja in sledi uporabniku v vseh njegovih gibih.
Cena: 219,60 € Običajna cena: 244,00 €

Izdelki s statusom "na zalogi" niso vsi fizično v našem skladišču

Zaradi trenutnih težav pri dobavah pokličite ali nam pišite za informacije o zalogi in predvidenem roku dobave. Za naročila večjih količin, gasilskim, jamarskim, plezalnim, alpinističnim in planinskim društvom nudimo dodaten popust.

Mobilna zaščita pred padcem ASAP LOCK je zasnovana za lažje in varno vzpenjanje po vrvi. Pri običajni uporabi se naprava prosto giblje po vrvi brez kakršnega koli ročnega posredovanja in sledi uporabniku v vseh njegovih gibih.

V primeru udarne obremenitve ali nenadnega pospeševanja se naprava blokira na vrvi in ​​ustavi uporabnika. Integrirana funkcija zaklepanja omogoča uporabniku, da napravo ročno blokira, ter s tem zmanjša potencialno večjo razdaljo padca.

Močna konstrukcija naprave zagotavlja, da je sistem odporen na padce pri prehodu vmesnih sider. ASAP LOCK se uporablja z absorberjem energije ASAP’SORBER ali ASAP’SORBER AXESS za delo na daljavo od vrvi.

Stalna zaščita pred padcem s funkcijo ročnega zaklepa Petzl Asap Lock

 • zaščita pred padcem, zdrsom in nenadzorovanim spustom
 • deluje na vertikalni ali poševni smeri vrvi
 • vgrajena funkcija zaklepanja omogoča uporabniku, da napravo ročno blokira, ter s tem zmanjša potencialno veliko razdaljo padca. V primeru močnega vetra ta funkcija tudi preprečuje, da bi vrv odpihnilo navzgor
 • preprost za uporabo in učinkovit
 • premika se po vrvi navzgor ali navzdol, brez kakršnega koli ročnega upravljanja
 • enostavna namestitev in odstranitev na katerikoli točki vrvi
 • močno ohišje sistema zagotavlja odpornost na udarce pri prehodu vmesnih sider

Dodatki

 • uporablja se z absorberjem energije za delo na daljavo od vrvi: ASAP’SORBER ali ASAP’SORBER AXESS s katerim je mogoče uporabiti za tovore do 250 kg oz. v reševalnih situacijah za dve osebi

Tehnični podatki

 • materiali: aluminij, nerjaveče jeklo, poliamid
 • teža: 425 g
 • certifikat: CE EN 12841 tip A, če se uporablja z absorberjem energije ASAP’SORBER ali ASAP’SORBER AXESS in vrvi tipa A 10-13 mm EN 1891
 • certifikat: CE EN 353-2 pri uporabi z absorberjem energije ASAP’SORBER ali ASAP’SORBER AXESS in vrvjo AXIS 11 mm s prišitim zaključkom
 • certifikat: EAC, če se uporabljajo z absorberjem energije ASAP’SORBER ali ASAP’SORBER AXESS in vrvjo tipa A 10-13 mm EN 1891
 • certifikat: ANSI Z359.15 pri uporabi z absorberjem energije ASAP'SORBER ali ASAP'SORBER AXESS, vponko Bm'D ali OXAN TRIACT-LOCK (mednarodna različica), pozicionirno palico CAPTIV in statičnim 11 mm vrv s prišitim zaključkom
 • garancija: 3 leta

Pogosta vprašanja o naročilu, dostavi in plačilu

Kako vam lahko pomagamo? Osnovne informacije o naročilih, plačilu, vračilu in dostavi najdete spodaj. Za vsa vprašanja, se lahko obrnete na [email protected].

Pogoji poslovanja

Kode za popust in darilne kartice

Kodo za popust ali kodo iz darilnega bona vnesete v okence za kodo, ko odložite izdelke v košarico. Predno zaključite nakup, preverite ali ste potrdili kodo in se vam je upošteval popust, ki ga prinaša koda. Kode se ne seštevajo.

Pogoji poslovanja

Plačilo

Plačilo lahko izvedete s plačilno kartico, preko paypal-a, ob dostavi ali z bančnim nakazilom na TRR podjetja. Spletna plačila so varna.

Plačila

Pošiljanje in dostava

Naročilo je običajno odpremljeno isti delovni dan, ko oddate naročilo. Izdelki, ki niso takoj na voljo, se odpremijo v nekaj delovnih dneh. Dostava naročil za območje Slovenije v vrednosti nad 40€ je brezplačna. Dostava za nižje vrednosti naročil se obračuna v višini 4€ oz. po ceniku dostavnih služb.

Dostava izdelkov

Vračilo

Kupljen izdelek lahko vrnete ali zamenjate v roku 30 dneh od dne odstopa pogodbe o nakupu. Plačilo je povrnjeno takoj, ko prejmemo vrnjen izdelek.

Vračilo izdelkov

Niste našli odgovora, ki ste ga iskali? Potrebujete pomoč pri izbiri izdelka? Pogovorite se z našim strokovnjakom. Pišite nam na [email protected] ali nas pokličite na +386 (0)40 754 760 in z veseljem bomo odgovorili na vaša vprašanja!

Podrobnosti
SKU2U458--------
EAN3342540822238
ZnamkaPetzl
Teža (kg)1.000000

Ocene in mnenja

Oceni izdelek. Bodi prvi!

Ocene in mnenja

Oceni izdelek. Bodi prvi!

Več izdelkov znamke Petzl

 1. Torbica za orodje Toolbag
  Torbica za orodje Toolbag
  Cena: 23,18 € Običajna cena: 24,40 €
 2. Petzl JAG Sistem
  Petzl JAG Sistem
  Cena: 226,00 € Običajna cena: 237,90 €
 3. Obroč z vratci Ring Open Petzl
  Obroč z vratci Ring Open Petzl
  Cena: 23,18 € Običajna cena: 24,40 €
 4. Transportna torba Duffel Petzl
  Transportna torba Duffel Petzl
  Cena: 144,95 € Običajna cena: 152,50 €
 5. Transportna torba Petzl Bucket
  Transportna torba Petzl Bucket
  Cena: 40,56 € Običajna cena: 42,70 €

Ferate v Sloveniji - Vodnik Slovenskih Ferat na enem mestu

Kaj je ferata? Dandanes je feratanje zelo popularna športna disciplina. Z razvojem športnih ferat, katere so lahko dostopne, krajše, kar pa ne pomeni, da niso zahtevne, se lahko na ferato odpravimo popoldne po službi in je prijetna oblika rekreacije.

Gremo na zajle, športne ferate vabijo!

© 2023 AlpLine & Samana | Vse pravice pridržane