GREMO NA FERATE - SAMOVAROVALNI KOMPLETI

Samovarovalni komplet via ferrata Cable Kit Lite VI Edelrid

Ni na zalogi
SKU
H9248--------

Samovarovalni komplet Edelrid Cable Kit Lite VI je najnovejši lahek in kompakten via ferrata set. Elastični zanki, dve ergonomski vponki, kompakten absorber, še lažji in vizualno izredno privlačen.

Cena: 114,95 €

Samovarovalni komplet Edelrid Cable Kit Lite VI je najnovejši lahek in kompakten via ferrata set narejen v skladu z evropskim standardom za samovarovalne komplete.

Elastični zanki, vponki, ki se dobro prilegata v roko, kompakten absorber, EU varnostni standardi za samovarovalne komplete, lažji in še vizualno izredno privlačen, so glavne značilnosti Edelridovega samovarovalnega kompleta.

Za varno plezanje ferat oz. za varno hojo po zavarovanih planinskih poteh

Samovarovalni komplet via ferrata Cable Kit Lite VI Edelrid

 • “hitri” vponki OneTouch II z avtomatskimi vratci z enostavnim mehanizmom za odpiranje “z dlanjo” in s sistemom, ki preprečuje odpiranje vponke
 • vponki sta izdelani tako, da preprečujeta, da bi se priščipnili prste med jeklenico / zajlo in vratci vponke
 • elastični in robustni trakovi
 • absorbcijski sistem je manjši, zato lažji, a še vedno enako kompakten
 • shranjen v priročni vrečki in zadrgo
 • za težo posameznika 40 – 120 kg
 • teža samovarovalnega kompleta: 456 g
 • izdelan v Nemčiji
 • standard: CE 0321 
 • absorber energije je v skladu z EN 958: 2017: nizka udarna sila za vse teže
 • skladen s standardom EN 958: 2017, tudi v primeru nepravilne uporabe za 180° (Absorbe, blažilec sunkov pri padcu, (180° nepravilna uporaba): Pri uporabi običajnih samovarovalnih sisitemov z elastičnimi zankami v obliki črke Y obstaja nevarnost, da pride do kratkega stika v absorberju, kjer je druga od obeh zank pritrjena na nosilni del. Po kratki zavorni poti konektor postane statičen, kar povzroči znatno večje tveganje za izjemno resne poškodbe. V najslabšem primeru lahko visoke sile, ki delujejo na šiv med obema zankama zaradi nepravilne uporabe za 180°, povzročijo, da se zanka na tej točki strga. Zahvaljujoč inovativni zasnovi so absorberji na večini Y zank EDELRID popolnoma funkcionalni tudi v primeru nepravilne uporabe za 180°. Patentirana oblika deluje tudi brez omejitev, če sta zanki "kratkem stiku". To pomeni, da lahko drugo zanko pritrdite na nosilne elemente na pasu za celotno telo.)

Pogosta vprašanja o naročilu, dostavi in plačilu

Kako vam lahko pomagamo? Osnovne informacije o naročilih, plačilu, vračilu in dostavi najdete spodaj. Za vsa vprašanja, se lahko obrnete na [email protected].

Pogoji poslovanja

Kode za popust in darilne kartice

Kodo za popust ali kodo iz darilnega bona vnesete v okence za kodo, ko odložite izdelke v košarico. Predno zaključite nakup, preverite ali ste potrdili kodo in se vam je upošteval popust, ki ga prinaša koda. Kode se ne seštevajo.

Pogoji poslovanja

Plačilo

Plačilo lahko izvedete s plačilno kartico, preko paypal-a, ob dostavi ali z bančnim nakazilom na TRR podjetja. Spletna plačila so varna.

Plačila

Pošiljanje in dostava

Naročilo je običajno odpremljeno isti delovni dan, ko oddate naročilo. Izdelki, ki niso takoj na voljo, se odpremijo v nekaj delovnih dneh. Dostava naročil za območje Slovenije v vrednosti nad 40€ je brezplačna. Dostava za nižje vrednosti naročil se obračuna v višini 4€ oz. po ceniku dostavnih služb.

Dostava izdelkov

Vračilo

Kupljen izdelek lahko vrnete ali zamenjate v roku 30 dneh od dne odstopa pogodbe o nakupu. Plačilo je povrnjeno takoj, ko prejmemo vrnjen izdelek.

Vračilo izdelkov

Niste našli odgovora, ki ste ga iskali? Potrebujete pomoč pri izbiri izdelka? Pogovorite se z našim strokovnjakom. Pišite nam na [email protected] ali nas pokličite na +386 (0)40 754 760 in z veseljem bomo odgovorili na vaša vprašanja!

Podrobnosti
SKUH9248--------
EAN4028545119250
ZnamkaEdelrid
Teža (kg)0.453000

Ocene in mnenja

Oceni izdelek. Bodi prvi!

Ocene in mnenja

Oceni izdelek. Bodi prvi!

Več izdelkov znamke Edelrid

 1. Kocka 65g magnezij za plezanje edelrid
  Kocka 65g magnezij za plezanje
  Cena: 3,30 €
 2. Magnezij v kroglici 2x30g Edelrid
  Magnezij v kroglici 2x30g Edelrid
  Cena: 6,25 €
 3. Tekoči magnezij za pole dance 100 ml Edelrid
  Tekoči magnezij 100 ml Edelrid
  Cena: 6,75 € Običajna cena: 7,50 €
 4. Zanka 240cm Tubular 16mm Edelrid
  Zanka 240cm Tubular 16mm Edelrid
  Cena: 12,90 €
 5. Zanka 120 cm Tubular 16mm Edelrid
  Edelrid PES zanka 16mm 120cm
  Cena: 9,90 €

Morda ti bo všeč

Ferate v Sloveniji - Vodnik Slovenskih Ferat na enem mestu

Kaj je ferata? Dandanes je feratanje zelo popularna športna disciplina. Z razvojem športnih ferat, katere so lahko dostopne, krajše, kar pa ne pomeni, da niso zahtevne, se lahko na ferato odpravimo popoldne po službi in je prijetna oblika rekreacije.

Gremo na zajle, športne ferate vabijo!

© 2023 AlpLine & Samana | Vse pravice pridržane