PLAZOVNA DELAVNICA 13.1. 2024

Samovarovalni sisitem via ferrata DynaTwist Rock Empire

Na zalogi
SKU
RE001--------
Samovarovalni sistem DynaTwist Rock Empire je enostaven za uporabo in kompakten via ferata set narejen v skladu z novim evropskim standardom za samovarovalne sisteme. Posebnost tega samovarovalnega sistema je vrtljivi člen med zankama.
Cena: 80,91 € Običajna cena: 89,90 €

Samovarovalni sistem DynaTwist Rock Empire je enostaven za uporabo in kompakten via ferrata set narejen v skladu z novim evropskim standardom za samovarovalne sisteme. Posebnost tega samovarovalnega sistema je vrtljivi člen med zankama in med »torbico« z absorpcijskimi trakovi – ta vrtljivi člen preprečuje zapletanje zank.

Elastični zanki, vponki, ki se dobro prilegata v roko in omogočata enostavno rokovanje z eno roko, kompakten absorber, vrtljivi člen, EU varnostni standardi za samovarovalne komplete, vse to ima ta preprost, a nadvse uporaben DynaGo samovarovalni sistem.

Za varno plezanje ferat oz. za varno hojo po zavarovanih planinskih poteh.

Samovarovalni sistem via ferrata DynaTwist Rock Empire

  • “hitri” vponki z avtomatskimi vratci z enostavnim mehanizmom za odpiranje “z dlanjo”, kar omogoča enostavno rokovanje z eno roko
  • vrtljivi člen med zankama in med »torbico« z absorpcijskimi trakovi - preprečuje zapletanje zank
  • vrtljivi člen ima tudi mesto, kjer lahko namestimo zanko in vponko za počitek
  • elastični in robustni trakovi
  • absorpcijski sistem je v kompaktnem in trpežnem ovoju
  • shranjen v priročni vrečki na zateg
  • za težo posameznika 40 – 120 kg
  • teža samovarovalnega kompleta: 631,80g
  • standard: CE 0321 in EN standard 958: 2017

Nekaj idej kam na ferato v Sloveniji.

Ocene in mnenja

Oceni izdelek. Bodi prvi!

Pogosta vprašanja o naročilu, dostavi in plačilu

Kako vam lahko pomagamo? Osnovne informacije o naročilih, plačilu, vračilu in dostavi najdete spodaj. Za vsa vprašanja, se lahko obrnete na [email protected].

Pogoji poslovanja

Kode za popust in darilne kartice

Kodo za popust ali kodo iz darilnega bona vnesete v okence za kodo, ko odložite izdelke v košarico. Predno zaključite nakup, preverite ali ste potrdili kodo in se vam je upošteval popust, ki ga prinaša koda. Kode se ne seštevajo.

Pogoji poslovanja

Plačilo

Plačilo lahko izvedete s plačilno kartico, preko paypal-a, ob dostavi ali z bančnim nakazilom na TRR podjetja. Spletna plačila so varna.

Plačila

Pošiljanje in dostava

Naročilo je običajno odpremljeno isti delovni dan, ko oddate naročilo. Izdelki, ki niso takoj na voljo, se odpremijo v nekaj delovnih dneh. Dostava naročil za območje Slovenije v vrednosti nad 40€ je brezplačna. Dostava za nižje vrednosti naročil se obračuna v višini 4€ oz. po ceniku dostavnih služb.

Dostava izdelkov

Vračilo

Kupljen izdelek lahko vrnete ali zamenjate v roku 30 dneh od dne odstopa pogodbe o nakupu. Plačilo je povrnjeno takoj, ko prejmemo vrnjen izdelek.

Vračilo izdelkov

Niste našli odgovora, ki ste ga iskali? Potrebujete pomoč pri izbiri izdelka? Pogovorite se z našim strokovnjakom. Pišite nam na [email protected] ali nas pokličite na +386 (0)40 754 760 in z veseljem bomo odgovorili na vaša vprašanja!

Našli smo še druge izdelke, ki bi vam bili všeč!

Podrobnosti
SKURE001--------
EAN8595570113363
ZnamkaRock Empire
Teža (kg)631.800000

Ocene in mnenja

Oceni izdelek. Bodi prvi!

Našli smo še druge izdelke, ki bi vam bili všeč!

Več izdelkov znamke Rock Empire

Ferate v Sloveniji - Vodnik Slovenskih Ferat na enem mestu

Kaj je ferata? Dandanes je feratanje zelo popularna športna disciplina. Z razvojem športnih ferat, katere so lahko dostopne, krajše, kar pa ne pomeni, da niso zahtevne, se lahko na ferato odpravimo popoldne po službi in je prijetna oblika rekreacije.

Gremo na zajle, športne ferate vabijo!

© 2023 AlpLine & Samana | Vse pravice pridržane