GREMO NA FERATE - SAMOVAROVALNI KOMPLETI

Varnostna vrvna zavora Petzl ID S

Na zalogi
SKU
2U053
Samozavorni sistem za spuščanje I’D S je zasnovan predvsem za delo na višini za gasilce, reševalce in ostale delavce na višini. Združljiv z vrvmi od 10 do 11,5 mm in omogoča prenašanje tovorov do 250 kg.
Cena: 219,60 € Običajna cena: 244,00 €

Izdelki s statusom "na zalogi" niso vsi fizično v našem skladišču

Zaradi trenutnih težav pri dobavah pokličite ali nam pišite za informacije o zalogi in predvidenem roku dobave. Za naročila večjih količin, gasilskim, jamarskim, plezalnim, alpinističnim in planinskim društvom nudimo dodaten popust.

Samozavorni sistem za spuščanje I’D S je zasnovan predvsem za delo na višini za gasilce, reševalce in ostale delavce na višini. Ima ergonomski ročaj, ki omogoča udobno in varno spuščanje.

Vgrajena funkcija "proti paniki" in nepravilno nameščenega sistema omejujeta nevarnost nesreče zaradi napake uporabnika. Sistem AUTO-LOCK omogoča uporabnikom, da se enostavno ustavijo na določenem mestu, ne da bi morali manipulirati z ročajem ali odvezati napravo.

Ko je vrv zaklenjena, lahko napredujete po vrvi navzgor, ne da bi morali manipulirati z ročajem. Varnostna vrata omogočajo namestitev vrvi, ko je naprava še vedno povezana s pasom.

Samozavorni sistem Petzl I’D S je združljiv z vrvmi od 10 do 11,5 mm in omogoča prenašanje tovorov do 250 kg.

Varnostna vrvna zavora Petzl I’D S

 • zasnovana za delo na višini in delo z vrvmi
 • enostavna za uporabo
 • varnostna vrata na premični stranski plošči omogočajo enostavno namestitev vrvi, medtem, ko naprava ostane povezana s pasom
 • enostavna namestitev vrvi, zahvaljujoč vodilu vrvi in ​​oznakami
 • zaklep proti napakam za zmanjšanje nevarnosti nesreče zaradi nepravilne namestitve naprave na vrv
 • ergonomski ročaj omogoča sprostitev vrvi in ​​omogoča udoben nadzor spusta. Dva možna načina spusta: na stranski plošči ali v tornem kanalu v obliki črke V.
 • funkcija "proti paniki" samodejno ustavi spust, če uporabnik premočno potegne za ročaj
 • omogoča gladko gibanje po nagnjenem ali vodoravnem terenu
 • Sistem AUTO-LOCK omogoča uporabnikom, da se zlahka postavijo na delovno postajo, ne da bi morali manipulirati z ročajem ali odvezati napravo: takoj, ko uporabnik sprosti ročaj, se vrv samodejno zaklene v napravi. Sistem samodejnega vračanja na ročaju omejuje tveganje, da se naprava nenamerno zatakne
 • ročaj se samodejno preklopi v položaj za shranjevanje, ko se vrv odstrani iz naprave, kar zmanjšuje tveganje nenamernega zaskoka, ko je spuščeni nosilec na pasu
 • ko je vrv enkrat zaklenjena, lahko napredujete po vrvi navzgor, ne da bi morali manipulirati z ročajem, na primer za izdelavo povratnega sistema za vleko ali lažje kratke vzpone
 • premična stranska plošča se zaklene z vijakom, kar omogoča vgradnjo naprave ID S v reševalne komplete
 • dodatna zavora, odprta ali zaprta, se lahko doda za izboljšanje nadzora spuščanja, odvisno od teže in premera vrvi
 • obrobna plošča iz nerjavečega jekla izboljšuje vzdržljivost z ojačitvijo tornega območja vrvi

Tehnični podatki vrvne zavore Petzl I’D S

 • spuščanje težkega bremena do 250 kg
 • združljivost vrvi: premer od 10 do 11,5 mm
 • na voljo v dveh barvah: rumena in črna
 • materiali: aluminij, jeklo, poliamid
 • teža: 600 g
 • največja delovna obremenitev za eno osebo: 150 kg (več informacij v navodilih za uporabo in v tehničnih nasvetih na www.petzl.com)
 • največja delovna obremenitev za dve osebi (reševanje): 250 kg (več informacij v navodilih za uporabo in v tehničnih nasvetih na www.petzl.com)
 • certifikati: EN 341 tip 2 razred A, CE EN 12841 tip C, CE EN 15151-1, ANSI Z359.4, NFPA 1983 Tehnična uporaba, EAC - EN 341 tip 2 razred A, kadar se uporablja s PARALELO 10,5 mm ali AXIS 11 mm vrv - EN 12841 tip C pri uporabi z 10 do 11,5 mm EN 1891 A vrv - EN 15151-1 pri uporabi z 10 do 11 mm vrvi - ANSI Z359.4 pri uporabi z 10 do 11,5 mm vrvi - NFPA 1983 Tehnična uporaba pri uporabi z 10 do 11,5 mm vrvi

Pogosta vprašanja o naročilu, dostavi in plačilu

Kako vam lahko pomagamo? Osnovne informacije o naročilih, plačilu, vračilu in dostavi najdete spodaj. Za vsa vprašanja, se lahko obrnete na [email protected].

Pogoji poslovanja

Kode za popust in darilne kartice

Kodo za popust ali kodo iz darilnega bona vnesete v okence za kodo, ko odložite izdelke v košarico. Predno zaključite nakup, preverite ali ste potrdili kodo in se vam je upošteval popust, ki ga prinaša koda. Kode se ne seštevajo.

Pogoji poslovanja

Plačilo

Plačilo lahko izvedete s plačilno kartico, preko paypal-a, ob dostavi ali z bančnim nakazilom na TRR podjetja. Spletna plačila so varna.

Plačila

Pošiljanje in dostava

Naročilo je običajno odpremljeno isti delovni dan, ko oddate naročilo. Izdelki, ki niso takoj na voljo, se odpremijo v nekaj delovnih dneh. Dostava naročil za območje Slovenije v vrednosti nad 40€ je brezplačna. Dostava za nižje vrednosti naročil se obračuna v višini 4€ oz. po ceniku dostavnih služb.

Dostava izdelkov

Vračilo

Kupljen izdelek lahko vrnete ali zamenjate v roku 30 dneh od dne odstopa pogodbe o nakupu. Plačilo je povrnjeno takoj, ko prejmemo vrnjen izdelek.

Vračilo izdelkov

Niste našli odgovora, ki ste ga iskali? Potrebujete pomoč pri izbiri izdelka? Pogovorite se z našim strokovnjakom. Pišite nam na [email protected] ali nas pokličite na +386 (0)40 754 760 in z veseljem bomo odgovorili na vaša vprašanja!

Podrobnosti
SKU2U053
ZnamkaPetzl
Teža (kg)1.000000

Ocene in mnenja

Oceni izdelek. Bodi prvi!

Ocene in mnenja

Oceni izdelek. Bodi prvi!

Več izdelkov znamke Petzl

 1. Škripec Minder Petzl
  Škripec Minder Petzl
  Cena: 78,23 € Običajna cena: 82,35 €
 2. Škripec s prižemo Micro Traxion Petzl
  Škripec s prižemo Micro Traxion Petzl
  Cena: 82,35 € Običajna cena: 91,50 €
 3. EASHOOK Open Vponka za delovne pozicionirne vrvi
  EASHOOK Open Vponka za delovne pozicionirne vrvi
  Cena: 49,25 € Običajna cena: 51,85 €
 4. MGO Open samozaporna usmerjevalna vponka 60 mm / 110 mm
  MGO Open samozaporna usmerjevalna vponka 60 mm / 110 mm
  Cena: 72,43 € Običajna cena: 76,25 €
 5. Sidriščna ploščica Petzl Paw
  Sidriščna ploščica Petzl Paw
  Cena: 27,80 € Običajna cena: 29,28 €
 6. Škripec Rescue Petzl
  Škripec Rescue Petzl
  Cena: 60,26 € Običajna cena: 63,44 €

Morda ti bo všeč

 1. Varovalo Stop Descender Petzl
  Varovalo Stop Descender Petzl
  Cena: 123,52 € Običajna cena: 137,25 €

Ferate v Sloveniji - Vodnik Slovenskih Ferat na enem mestu

Kaj je ferata? Dandanes je feratanje zelo popularna športna disciplina. Z razvojem športnih ferat, katere so lahko dostopne, krajše, kar pa ne pomeni, da niso zahtevne, se lahko na ferato odpravimo popoldne po službi in je prijetna oblika rekreacije.

Gremo na zajle, športne ferate vabijo!

© 2023 AlpLine & Samana | Vse pravice pridržane