PLAZOVNA DELAVNICA 13.1. 2024

Varnostna vrvna zavora Petzl ID Evac

Na zalogi
SKU
2U461
Samo zavorna vrvna zavora za spust ID EVAC je zasnovan predvsem za spuščanje iz sidra. Ergonomski ročaj je posebej usmerjen za upravljanje tovora s sidra in ponuja udoben nadzor spuščanja.
Cena: 220,85 € Običajna cena: 231,90 €

Izdelki s statusom "na zalogi" niso vsi fizično v našem skladišču

Zaradi trenutnih težav pri dobavah pokličite ali nam pišite za informacije o zalogi in predvidenem roku dobave. Za naročila večjih količin, gasilskim, jamarskim, plezalnim, alpinističnim in planinskim društvom nudimo dodaten popust.

Samozaporna vrvna zavora ID EVAC je zasnovan predvsem za spuščanje iz sidra. Ergonomski ročaj je posebej usmerjen za upravljanje tovora s sidra in ponuja udoben nadzor spuščanja. Vgrajena funkcija "proti paniki" in funkcija zapiranja omejujeta nevarnost nesreče zaradi napake uporabnika.

Sistem AUTO-LOCK omogoča samodejno zaklepanje vrvi, ne da bi morali manipulirati z ročajem ali odvezati napravo. Ko je vrv zaklenjena, lahko napredujete po vrvi navzgor, ne da bi morali manipulirati z ročajem. Varnostna vrata omogočajo namestitev vrvi, ko je naprava še vedno povezana s sidrom.

I'D EVAC je združljiv z vrvmi od 10 do 11,5 mm in omogoča prenašanje tovorov do 250 kg.

Varnostna vrvna zavora Petzl I’D Evac

 • zasnovana za spuščanje s sidra
 • enostavna za uporabo
 • varnostna vrata na premični stranski plošči omogočajo enostavno namestitev vrvi, medtem ko naprava ostane povezana s sidrom
 • enostavna namestitev vrvi, zahvaljujoč vodilu vrvi in ​​oznakam
 • zaklep proti napakam za zmanjšanje nevarnosti nesreče zaradi nepravilne namestitve naprave na vrv
 • ergonomski ročaj omogoča sprostitev vrvi in ​​omogoča udoben nadzor spusta. Dva možna načina spusta: na stranski plošči ali v tornem kanalu v obliki črke V. Ročaj je posebej usmerjen za upravljanje tovora s sidra
 • funkcija "proti paniki" samodejno ustavi spust, če uporabnik premočno potegne ročico.
 • sistem AUTO-LOCK omogoča samodejno zaklepanje vrvi, ne da bi morali manipulirati z ročajem ali odvezati napravo. Sistem samodejnega vračanja na ročaju omejuje tveganje, da se naprava nenamerno zatakne
 • ročaj se samodejno preklopi v položaj za shranjevanje, ko se vrv odstrani iz naprave, kar zmanjšuje tveganje nenamerne poškodbe.
 • ko je vrv enkrat zaklenjena, jo lahko vzamete brez manipulacije z ročajem, kar uporabniku omogoča izdelavo povratnega sistema za vleko
 • premično stransko ploščo lahko zaklenete z vijakom, kar omogoča vgradnjo sistema EVD EVAC v komplete za evakuacijo
 • odprta pomožna zavora uporabniku omogoča, da poveča trenje v skladu s težo tovora in premerom vrvi ter kadar koli namesti ali sprosti vrv
 • obrabna plošča iz nerjavečega jekla izboljša trpežnost z okrepitvijo tornega območja vrvi

Tehnični podatki  Petzl ID Evac

 • spuščanje težkega bremena do 250 kg
 • združljivost vrvi: premer od 10 do 11,5 mm
 • na voljo v rumeni in črni barvi
 • materiali: aluminij, jeklo, poliamid
 • teža: 615 g
 • največja delovna obremenitev za eno osebo: 150 kg (več informacij v navodilih za uporabo in v tehničnih nasvetih na www.petzl.com)
 • največja delovna obremenitev za dve osebi (reševanje): 250 kg (več informacij v Navodilih za uporabo in v tehničnih nasvetih na www.petzl.com)
 • certifikati: EN 341 tip 2 razreda A, CE EN 12841 tip C, ANSI Z359.4, NFPA 1983 Tehnična uporaba, EAC - EN 341 tip 2 razreda A, če se uporablja z VARNO 10,5 mm ali AXIS 11 mm vrvjo - EN 12841 tip C pri uporabi z 10 do 11,5 mm EN 1891 A vrv - ANSI Z359.4 pri uporabi z 10 do 11,5 mm vrvi - NFPA 1983 Tehnična uporaba pri uporabi z 10 do 11,5 mm vrvi
 • garancija: 3 leta

Ocene in mnenja

Oceni izdelek. Bodi prvi!

Pogosta vprašanja o naročilu, dostavi in plačilu

Kako vam lahko pomagamo? Osnovne informacije o naročilih, plačilu, vračilu in dostavi najdete spodaj. Za vsa vprašanja, se lahko obrnete na [email protected].

Pogoji poslovanja

Kode za popust in darilne kartice

Kodo za popust ali kodo iz darilnega bona vnesete v okence za kodo, ko odložite izdelke v košarico. Predno zaključite nakup, preverite ali ste potrdili kodo in se vam je upošteval popust, ki ga prinaša koda. Kode se ne seštevajo.

Pogoji poslovanja

Plačilo

Plačilo lahko izvedete s plačilno kartico, preko paypal-a, ob dostavi ali z bančnim nakazilom na TRR podjetja. Spletna plačila so varna.

Plačila

Pošiljanje in dostava

Naročilo je običajno odpremljeno isti delovni dan, ko oddate naročilo. Izdelki, ki niso takoj na voljo, se odpremijo v nekaj delovnih dneh. Dostava naročil za območje Slovenije v vrednosti nad 40€ je brezplačna. Dostava za nižje vrednosti naročil se obračuna v višini 4€ oz. po ceniku dostavnih služb.

Dostava izdelkov

Vračilo

Kupljen izdelek lahko vrnete ali zamenjate v roku 30 dneh od dne odstopa pogodbe o nakupu. Plačilo je povrnjeno takoj, ko prejmemo vrnjen izdelek.

Vračilo izdelkov

Niste našli odgovora, ki ste ga iskali? Potrebujete pomoč pri izbiri izdelka? Pogovorite se z našim strokovnjakom. Pišite nam na [email protected] ali nas pokličite na +386 (0)40 754 760 in z veseljem bomo odgovorili na vaša vprašanja!

Podrobnosti
SKU2U461
EAN3342540826656
ZnamkaPetzl
Teža (kg)0.600000

Ocene in mnenja

Oceni izdelek. Bodi prvi!

Morda ti bo všeč

 1. Varovalo Stop Descender Petzl
  Varovalo Stop Descender Petzl
  Cena: 112,41 € Običajna cena: 124,90 €

Ferate v Sloveniji - Vodnik Slovenskih Ferat na enem mestu

Kaj je ferata? Dandanes je feratanje zelo popularna športna disciplina. Z razvojem športnih ferat, katere so lahko dostopne, krajše, kar pa ne pomeni, da niso zahtevne, se lahko na ferato odpravimo popoldne po službi in je prijetna oblika rekreacije.

Gremo na zajle, športne ferate vabijo!

© 2023 AlpLine & Samana | Vse pravice pridržane