PLAZOVNA DELAVNICA 13.1. 2024

Vponka Frog Cable Kong

Na zalogi
SKU
O9337--------

Revolucionarna smerna vponka, opremljena s samodejnim vpenjanjem ob dotiku sidrne točke. Nadomešča koncept klasične vponke.

Cena: 21,20 €

Izdelki s statusom "na zalogi" niso vsi fizično v našem skladišču

Zaradi trenutnih težav pri dobavah pokličite ali nam pišite za informacije o zalogi in predvidenem roku dobave. Za naročila večjih količin, gasilskim, jamarskim, plezalnim, alpinističnim in planinskim društvom nudimo dodaten popust.

Revolucionarna smerna vponka, opremljena s samodejnim vpenjanjem ob dotiku sidrne točke. Nadomešča koncept klasične vponke.

Vpenjanje je izjemno hitro in varno, tudi v "daljnih" sidriščih, ki jih s standardnimi vponkami ni enostavno doseči.

Vponka Frog Cable Kong, nosilnost 25 kN

  • izdelana v sodelovanju z univerzo Politecnico iz Milana
  • Frog popolnoma nov konektor, tako po videzu kot po mehanizmu
  • samodejno se zaskoči, ko pride v stik s sidrno točko
  • posebej za sidranje na kovinske kable
  • visokokakovosten izdelek v celoti razvit in proizveden v Italiji
  • preizkušeno kos za kosom
  • patentirano
  • material: aluminij
  • nosilnost: 25 kN
  • teža: 50g


Kong

Želja po zagotavljanju varnosti jih je pripeljalo do oblikovanja vponk, ki so nepogrešljive za vse, ki se ukvarjajo z "vertikalnimi" panogami. Njihovi produkti so čelade, vponke, pasovi, za rekreativne, profesionalne plezalce in delo na višini.

Celotna proizvodnja je postavljena v Italiji, Monte Marenzo, kjer vsak produkt tudi testirajo.

Več izdelkov Kong

Ocene in mnenja

Oceni izdelek. Bodi prvi!

Pogosta vprašanja o naročilu, dostavi in plačilu

Kako vam lahko pomagamo? Osnovne informacije o naročilih, plačilu, vračilu in dostavi najdete spodaj. Za vsa vprašanja, se lahko obrnete na [email protected].

Pogoji poslovanja

Kode za popust in darilne kartice

Kodo za popust ali kodo iz darilnega bona vnesete v okence za kodo, ko odložite izdelke v košarico. Predno zaključite nakup, preverite ali ste potrdili kodo in se vam je upošteval popust, ki ga prinaša koda. Kode se ne seštevajo.

Pogoji poslovanja

Plačilo

Plačilo lahko izvedete s plačilno kartico, preko paypal-a, ob dostavi ali z bančnim nakazilom na TRR podjetja. Spletna plačila so varna.

Plačila

Pošiljanje in dostava

Naročilo je običajno odpremljeno isti delovni dan, ko oddate naročilo. Izdelki, ki niso takoj na voljo, se odpremijo v nekaj delovnih dneh. Dostava naročil za območje Slovenije v vrednosti nad 40€ je brezplačna. Dostava za nižje vrednosti naročil se obračuna v višini 4€ oz. po ceniku dostavnih služb.

Dostava izdelkov

Vračilo

Kupljen izdelek lahko vrnete ali zamenjate v roku 30 dneh od dne odstopa pogodbe o nakupu. Plačilo je povrnjeno takoj, ko prejmemo vrnjen izdelek.

Vračilo izdelkov

Niste našli odgovora, ki ste ga iskali? Potrebujete pomoč pri izbiri izdelka? Pogovorite se z našim strokovnjakom. Pišite nam na [email protected] ali nas pokličite na +386 (0)40 754 760 in z veseljem bomo odgovorili na vaša vprašanja!

Podrobnosti
SKUO9337--------
EAN8023577012421
ZnamkaKong
Teža (kg)0.050000

Ocene in mnenja

Oceni izdelek. Bodi prvi!

Več izdelkov znamke Kong

Ferate v Sloveniji - Vodnik Slovenskih Ferat na enem mestu

Kaj je ferata? Dandanes je feratanje zelo popularna športna disciplina. Z razvojem športnih ferat, katere so lahko dostopne, krajše, kar pa ne pomeni, da niso zahtevne, se lahko na ferato odpravimo popoldne po službi in je prijetna oblika rekreacije.

Gremo na zajle, športne ferate vabijo!

© 2023 AlpLine & Samana | Vse pravice pridržane