GREMO NA FERATE - SAMOVAROVALNI KOMPLETI

Nahrbtnik za nošenja otroka Vaude Shuttle Base

Ni na zalogi
SKU
K8003
Nahrbtnik za nošenja otroka Vaude Shuttle Base je lažja različica najbolj prodajanega Vaude Shuttle Comfort-a. V nahrbtniku se bo otrok počutil varno in udobno.

Nahrbtnik za nošenja otroka Vaude Shuttle Base je lažja različica najbolj prodajanega Vaude Shuttle Comfort-a.

Nudi vse kar nudijo “veliki”: Tergolight comfort nastavljivo hrbtišče in udoben bočni pas za starša, žep za shranjevanje stekleničk, hrane, oblačil, igračk,..stranske zanke za otorške nogice,…samostoječa konstrukcija,…

Varen za otroka in udoben za otroka in starša. Polno nastavljiv nahrbtnik glede na višino otroka in višino starša. Za malčke do višine 105 cm in do 22 kg. Samostoječa konstrukcija.

Nahrbtnik ima varnostni certifikat TÜV. Ključni elementi (trakovi, sponke,...), ki skrbijo za varnost otroka so označeni in poudarjeni v svetlo oranžni barvi.

V Vaude Shuttle Base nahrbtniku se bo otrok počutil varno in udobno. Imel bo oporo za noge. Dodatno oporo za glavo in strehico, ki bo otroka ščitila pred slabim vremenom ali pred žgočim soncem je mogoče dokupiti.

Polno nastavljivo in oblazinjeno hrbtišče bo poskrbelo za udobje starša. Tako bodo vaše ture prijetne in polne doživetij. Nahrbtnik za nošenja otroka Vaude Base je super praktičen tudi za potepanja po mestu – si predstavljate z vozičkom po mestnem vrvežu ali na podzemnih železnicah, avtobusih, tramvajih,…

Odkrivajte svet neovirano in z nasmehom na obrazu.

Nahrbtnik za nošenja otroka Vaude Shuttle Base

 • Shuttle base je lažja izvedba najbolje prodajanega nahrbtnika za nošenje otroka Shuttle Comfort-a
 • za neoviran potep po hribih, gozdu in tudi mestu
 • ko malčka nosite ob sebi (na sebi) se oba (starš in malček) počutita varnejše
 • z udobnim nahrbtnikom ste okretnejši, mobilnejši, hitrejši
 • popolno udobje za otroka in starša
 • sistem hrbtišča Tergolight comfort – da bodo dolge pohodniške ture udobne in prijetne (nastavljivo hrbtišče glede na višino starša, optimalna porazdelitev teže na hrbtišče in bočni predel)
 • zelo udoben bočni pas za starša
 • nastavljivost hrbtišča, naramnice, sedala, obsega in višine za malčka - za optimalno prilagoditev malčkovi velikosti
 • oblika sedeža za malčka je izdelana premišljeno in ustreza položaju otroške hrbtenice
 • zanke za malčkove noge (da ima otrok svojo oporo za nogice)
 • samostoječa konstrukcija
 • TUV standard za varnost - celotna konstrukcija nahrbtnika in detajli so izdelani tako, da je izključena možnost stiska prstov oz. okončin, brez ostrih robov, brez majhnih ločljivih delov katera bi otrok lahko nesel v usta, ...
 • nahrbtnik je primeren za otroka do  3 leta starosti oz. do višine 105 cm
 • nahrbtnik je primeren za otroka do teže 22 kg
 • volumen velikega žepa za shranjevanje: 20 l
 • dimenzije: 72 x 35 41 cm
 • teža: 2.56 kg

Dodatke za nahrbtnik za nošenje otroka

Lahko dokupite in si dodatno opremite nahrbtnik z:

 • naslonjalo za glavo in vrat - malčku nudi zaščito za glavo in vrat. Tako dobi nahrbtnik z edinstveno oblikovanem vzglavnikom (naslonjalo za glavo), kateri poskrbi, da imata glava in vrat malčka oporo tudi ko zaspi.
 • strehica, zaščita za dež
 • strehica, zaščita pred soncem

Green Shape etiketa

Vaude s tem jamči, da spoštujejo okoljske predpise, da so njihovi materiali ekološko čisti in trajnostni. Delavci delajo v dostojnih razmerah in so pošteno plačani za svoje delo. Skozi celoten proces, od osnutka (dizajna) do konca produkcije (končnega izdelka) je poskrblejno, da vse poteka v skladu z okoljskimi normami.


Vaude

VAUDE je simbol za trajnostna 'outdoor' oblačila in opremo. Njihov cilje je postati evropsko najbolj okolju prijazna znamka, da bi vsi ljubitelji športa v polnosti uživali naravo. Njihove korenine segajo v gorniške športe.

VAUDE - Trajnostni izdelki za uporabo na prostem

Več o znamki Vaude

Pogosta vprašanja o naročilu, dostavi in plačilu

Kako vam lahko pomagamo? Osnovne informacije o naročilih, plačilu, vračilu in dostavi najdete spodaj. Za vsa vprašanja, se lahko obrnete na [email protected].

Pogoji poslovanja

Kode za popust in darilne kartice

Kodo za popust ali kodo iz darilnega bona vnesete v okence za kodo, ko odložite izdelke v košarico. Predno zaključite nakup, preverite ali ste potrdili kodo in se vam je upošteval popust, ki ga prinaša koda. Kode se ne seštevajo.

Pogoji poslovanja

Plačilo

Plačilo lahko izvedete s plačilno kartico, preko paypal-a, ob dostavi ali z bančnim nakazilom na TRR podjetja. Spletna plačila so varna.

Plačila

Pošiljanje in dostava

Naročilo je običajno odpremljeno isti delovni dan, ko oddate naročilo. Izdelki, ki niso takoj na voljo, se odpremijo v nekaj delovnih dneh. Dostava naročil za območje Slovenije v vrednosti nad 40€ je brezplačna. Dostava za nižje vrednosti naročil se obračuna v višini 4€ oz. po ceniku dostavnih služb.

Dostava izdelkov

Vračilo

Kupljen izdelek lahko vrnete ali zamenjate v roku 30 dneh od dne odstopa pogodbe o nakupu. Plačilo je povrnjeno takoj, ko prejmemo vrnjen izdelek.

Vračilo izdelkov

Niste našli odgovora, ki ste ga iskali? Potrebujete pomoč pri izbiri izdelka? Pogovorite se z našim strokovnjakom. Pišite nam na [email protected] ali nas pokličite na +386 (0)40 754 760 in z veseljem bomo odgovorili na vaša vprašanja!

Podrobnosti
SKUK8003
ZnamkaVaude
Teža (kg)2.600000

Ocene in mnenja

Oceni izdelek. Bodi prvi!

Ocene in mnenja

Oceni izdelek. Bodi prvi!

Več izdelkov znamke Vaude

 1. Pohodniški nahrbtnik Vaude Brenta 30
  Pohodniški nahrbtnik Vaude Brenta 30
  Cena: 116,41 € Običajna cena: 136,95 €
 2. Pohodniški nahrbtnik Vaude Wizard 24+4
  Pohodniški nahrbtnik Vaude Wizard 24+4
  Cena: 69,97 € Običajna cena: 99,95 €
 3. rumena
  Vaude nahrbtnik Nore
  Cena: 58,47 € Običajna cena: 89,95 €

Ferate v Sloveniji - Vodnik Slovenskih Ferat na enem mestu

Kaj je ferata? Dandanes je feratanje zelo popularna športna disciplina. Z razvojem športnih ferat, katere so lahko dostopne, krajše, kar pa ne pomeni, da niso zahtevne, se lahko na ferato odpravimo popoldne po službi in je prijetna oblika rekreacije.

Gremo na zajle, športne ferate vabijo!

© 2023 AlpLine & Samana | Vse pravice pridržane