GREMO NA FERATE - SAMOVAROVALNI KOMPLETI

Stalna zaščita pred padcem Petzl Asap

Na zalogi
SKU
2U360--------
ASAP s svojim edinstvenim sistemom zaklepanja postavlja standard zaščite pred padcem za delavce na višini. Pri običajni uporabi se naprava prosto giblje po vrvi brez kakršnega koli ročnega posredovanja-
Cena: 164,70 € Običajna cena: 183,00 €

Izdelki s statusom "na zalogi" niso vsi fizično v našem skladišču

Zaradi trenutnih težav pri dobavah pokličite ali nam pišite za informacije o zalogi in predvidenem roku dobave. Za naročila večjih količin, gasilskim, jamarskim, plezalnim, alpinističnim in planinskim društvom nudimo dodaten popust.

ASAP s svojim edinstvenim sistemom zaklepanja postavlja standard zaščite pred padcem za delavce na višini. Pri običajni uporabi se naprava prosto giblje po vrvi brez kakršnega koli ročnega posredovanja in sledi uporabniku v vseh njegovih gibih.

V primeru udarne obremenitve ali nenadnega pospeševanja se ASAP zaskoči na vrvi in ​​ustavi uporabnika. Glede na predvideno uporabo lahko ASAP kombiniramo tudi z absorberjem energije ASAP’SORBER ali ASAP’SORBER AXESS za delo na daljavo od vrvi.

Stalna zaščita pred padcem Petzl Asap

 • zaščita pred padcem, zdrsom in nenadzorovanim spustom
 • za delo na vertikalni ali poševni vrvi
 • preprost za uporabo in učinkovit
 • premika se po vrvi navzgor ali navzdol, brez kakršnega koli ročnega upravljanja
 • enostavno namestitev in odstranitev na katerikoli točki vrvi

Dodatki:

Kombinira se z absorberjem energije za delo na razdalji od vrvi: ASAP’SORBER ali ASAP’SORBER AXESS. Slednje je mogoče uporabiti za tovore do 250 kg, v reševalnih situacijah za dve osebi.

Tehnični podatki:

 • materiali: aluminij, nerjaveče jeklo
 • teža: 295 g
 • certificirano po evropskih in ruskih standardih, če se uporablja z vponko OK TRIACT-LOCK
 • certifikat: CE EN 12841 tip A, če se uporablja z vponko OK TRIACT-LOCK in vrvjo tipa A 10-13 mm EN 1891. Po potrebi lahko uporabite absorber energije ASAP’SORBER ali ASAP’SORBER AXESS
 • certifikat: CE EN 353-2, če se uporablja z vponko OK TRIACT-LOCK in vrvjo ASAP’AXIS 11 mm. Po potrebi lahko uporabite absorber energije ASAP’SORBER ali ASAP’SORBER AXESS
 • certifikat: EAC, če se uporablja z vponko OK TRIACT-LOCK in vrvjo tipa A 10-13 mm EN 1891. Po potrebi lahko uporabite absorber energije ASAP’SORBER ali ASAP’SORBER AXESS
 • certifikat: ANSI Z359.15 pri uporabi z absorberjem energije ASAP'SORBER ali ASAP'SORBER AXESS, vponko Bm'D ali OXAN TRIACT-LOCK (mednarodna različica), pozicionirno palico CAPTIV in statičnim 11 mm vrv s prišitim zaključkom
 • garancija: 3 leta

Pogosta vprašanja o naročilu, dostavi in plačilu

Kako vam lahko pomagamo? Osnovne informacije o naročilih, plačilu, vračilu in dostavi najdete spodaj. Za vsa vprašanja, se lahko obrnete na [email protected].

Pogoji poslovanja

Kode za popust in darilne kartice

Kodo za popust ali kodo iz darilnega bona vnesete v okence za kodo, ko odložite izdelke v košarico. Predno zaključite nakup, preverite ali ste potrdili kodo in se vam je upošteval popust, ki ga prinaša koda. Kode se ne seštevajo.

Pogoji poslovanja

Plačilo

Plačilo lahko izvedete s plačilno kartico, preko paypal-a, ob dostavi ali z bančnim nakazilom na TRR podjetja. Spletna plačila so varna.

Plačila

Pošiljanje in dostava

Naročilo je običajno odpremljeno isti delovni dan, ko oddate naročilo. Izdelki, ki niso takoj na voljo, se odpremijo v nekaj delovnih dneh. Dostava naročil za območje Slovenije v vrednosti nad 40€ je brezplačna. Dostava za nižje vrednosti naročil se obračuna v višini 4€ oz. po ceniku dostavnih služb.

Dostava izdelkov

Vračilo

Kupljen izdelek lahko vrnete ali zamenjate v roku 30 dneh od dne odstopa pogodbe o nakupu. Plačilo je povrnjeno takoj, ko prejmemo vrnjen izdelek.

Vračilo izdelkov

Niste našli odgovora, ki ste ga iskali? Potrebujete pomoč pri izbiri izdelka? Pogovorite se z našim strokovnjakom. Pišite nam na [email protected] ali nas pokličite na +386 (0)40 754 760 in z veseljem bomo odgovorili na vaša vprašanja!

Podrobnosti
SKU2U360--------
EAN3342540830745
ZnamkaPetzl
Teža (kg)1.000000

Ocene in mnenja

Oceni izdelek. Bodi prvi!

Ocene in mnenja

Oceni izdelek. Bodi prvi!

Več izdelkov znamke Petzl

 1. petzl OK ovalna vponka Triact-Lock
  Petzl OK ovalna vponka Triact-Lock
  Cena: 20,40 € Običajna cena: 24,20 €
 2. Vponka Petzl Vertigo Twist - Lock
  Vponka Petzl Vertigo Twist - Lock
  Cena: 21,37 € Običajna cena: 22,50 €
 3. Asimetrična vponka Petzl Am D Screw - Lock
  Asimetrična vponka Petzl Am D Screw - Lock
  Cena: 19,38 € Običajna cena: 20,40 €
 4. Asimetrična vponka Petzl Am D Triact - Lock
  Asimetrična vponka Petzl Am D Triact - Lock
  Cena: 24,35 € Običajna cena: 25,60 €
 5. Pozicionirna palica Captiv 10 kosov
  Pozicionirna palica Captiv 10 kosov
  Cena: 16,81 € Običajna cena: 17,70 €
 6. William vponka Triact-Lock
  William vponka Triact-Lock
  Cena: 26,40 € Običajna cena: 28,00 €
© 2023 AlpLine & Samana | Vse pravice pridržane