GREMO NA FERATE - SAMOVAROVALNI KOMPLETI

Vodnik Bohinjske gore (Tine Mihelič)

Na zalogi
SKU
ZA106--------
Vodnik Bohinjske gore so eden izmed najtemeljitejših vodnikov bohinjskega planinskega področja. Vsebuje tudi nazorne skice, iz katerih je razviden potek vzpona in sestopa. Bogato je opremljen s fotografijami.
Cena: 26,00 €

V vodniku je avtor predstavil 50 izbranih tur; od zanimivih lažjih sprehodov, večdnevnih tur po bohinjskih gorah do vzponov na Triglav. Avtor Tine Mihelič je legendarni pisec gorskega leposlovja in eden najboljših poznavalcev bohinjskih gorah.

Vodnik Bohinjske gore so eden izmed najtemeljitejših vodnikov bohinjskega planinskega področja. Vsebuje tudi nazorne skice, iz katerih je razviden potek vzpona in sestopa. Bogato je opremljen s fotografijami.

Vodnik Bohinjske gore (Tine Mihelič)

Prenovljena in dopolnjena izdaja, v kateri je dodana še vrsta zanimivosti, povezanih z gorniško zgodovino in bohinjskimi gorami. Vsi opisi so preverjeni in osveženi, jedro vodnika pa ostaja Tinetovo.

Avtorjevo poznavanje teh krajev bralcu ponudi globlji pogled na to čudovito gorsko področje.

  • Jezik: slovenski
  • Leto izida: 2020
  • Število strani: 192
  • Mere izdelka: 130 x 210 x 15 mm
  • Vezava: Poltrda
  • Založba: Sidarta D.o.o.
  • Avtor: Tine Mihelič


Sidarta

Slovenska založba, ki izdaja plezalne, turnosmučarske, kolesarske, izletniške in planinske vodnike in leposlovje, zemljevide, razglednice in voščilnice slovenskih avtorjev.

Plezalni, turno smučarski, kolesarski, izletniški in planinske vodniki

Več o Sidarti

Pogosta vprašanja o naročilu, dostavi in plačilu

Kako vam lahko pomagamo? Osnovne informacije o naročilih, plačilu, vračilu in dostavi najdete spodaj. Za vsa vprašanja, se lahko obrnete na [email protected].

Pogoji poslovanja

Kode za popust in darilne kartice

Kodo za popust ali kodo iz darilnega bona vnesete v okence za kodo, ko odložite izdelke v košarico. Predno zaključite nakup, preverite ali ste potrdili kodo in se vam je upošteval popust, ki ga prinaša koda. Kode se ne seštevajo.

Pogoji poslovanja

Plačilo

Plačilo lahko izvedete s plačilno kartico, preko paypal-a, ob dostavi ali z bančnim nakazilom na TRR podjetja. Spletna plačila so varna.

Plačila

Pošiljanje in dostava

Naročilo je običajno odpremljeno isti delovni dan, ko oddate naročilo. Izdelki, ki niso takoj na voljo, se odpremijo v nekaj delovnih dneh. Dostava naročil za območje Slovenije v vrednosti nad 40€ je brezplačna. Dostava za nižje vrednosti naročil se obračuna v višini 4€ oz. po ceniku dostavnih služb.

Dostava izdelkov

Vračilo

Kupljen izdelek lahko vrnete ali zamenjate v roku 30 dneh od dne odstopa pogodbe o nakupu. Plačilo je povrnjeno takoj, ko prejmemo vrnjen izdelek.

Vračilo izdelkov

Niste našli odgovora, ki ste ga iskali? Potrebujete pomoč pri izbiri izdelka? Pogovorite se z našim strokovnjakom. Pišite nam na [email protected] ali nas pokličite na +386 (0)40 754 760 in z veseljem bomo odgovorili na vaša vprašanja!

Podrobnosti
SKUZA106--------
ZnamkaSidarta
Teža (kg)1.000000
BarvaCrystal Spirit

Ocene in mnenja

Oceni izdelek. Bodi prvi!

Ocene in mnenja

Oceni izdelek. Bodi prvi!

Več izdelkov znamke Sidarta

Morda ti bo všeč

© 2023 AlpLine & Samana | Vse pravice pridržane