GREMO NA FERATE - SAMOVAROVALNI KOMPLETI

Kolesarski vodnik Parenzana - Po poti stare železnice

Ni na zalogi
SKU
ZA117--------
Leta 2008 smo dobili eno izmed najatraktivnejših kolesarskih in pohodniških poti v Evropi, ki je med letoma 1902 in 1935 delovala kot ozkotirna železnica med Trstom in Porečom pod imenom Parenzana.
Cena: 19,90 €

Leta 2008 smo dobili eno izmed najatraktivnejših kolesarskih in pohodniških poti v Evropi, ki je med letoma 1902 in 1935 delovala kot ozkotirna železnica med Trstom in Porečom pod imenom Parenzana, Porečanka ali Istranka.

Kolesarska trasa Parenzana je dolga 123 km in vodi skozi Italijo, Slovenijo in Hrvaško. Poteka v osupljivo lepi pokrajini, mimo starih železniških postaj, skozi tunele in preko viaduktov, po istrskih vaseh in kamnitih mestih, v bližini morja, mediteranske pokrajine…

Kolesarski vodnik Parenzana - Po poti stare železnice

Avtor vodnika Parenzana - Po poti stare železnice je dr. Janko Ferk iz Celovca, pravnik, pisatelj in literarni raziskovalec. Avtor je natančnemu kolesarskemu opisu dodal tudi bogat zgodovinski oris gradnje in dogajanj okoli slovite Parenzane. Knjiga je bogato opremljena s fotografijami in arhivskimi posnetki stare proge in krajev okoli nje. 

  • Jezik: slovenski
  • Format: 13 x 21 cm
  • Vezava: poltrda
  • Število strani: 160
  • Avtor: Janko Ferk
  • Založba: Sidarta
  • Barvne fotografije
  • Zemljevidi poteka kolesarske poti
  • GPS sledi


Sidarta

Slovenska založba, ki izdaja plezalne, turnosmučarske, kolesarske, izletniške in planinske vodnike in leposlovje, zemljevide, razglednice in voščilnice slovenskih avtorjev.

Plezalni, turno smučarski, kolesarski, izletniški in planinske vodniki

Več o Sidarti

Pogosta vprašanja o naročilu, dostavi in plačilu

Kako vam lahko pomagamo? Osnovne informacije o naročilih, plačilu, vračilu in dostavi najdete spodaj. Za vsa vprašanja, se lahko obrnete na [email protected].

Pogoji poslovanja

Kode za popust in darilne kartice

Kodo za popust ali kodo iz darilnega bona vnesete v okence za kodo, ko odložite izdelke v košarico. Predno zaključite nakup, preverite ali ste potrdili kodo in se vam je upošteval popust, ki ga prinaša koda. Kode se ne seštevajo.

Pogoji poslovanja

Plačilo

Plačilo lahko izvedete s plačilno kartico, preko paypal-a, ob dostavi ali z bančnim nakazilom na TRR podjetja. Spletna plačila so varna.

Plačila

Pošiljanje in dostava

Naročilo je običajno odpremljeno isti delovni dan, ko oddate naročilo. Izdelki, ki niso takoj na voljo, se odpremijo v nekaj delovnih dneh. Dostava naročil za območje Slovenije v vrednosti nad 40€ je brezplačna. Dostava za nižje vrednosti naročil se obračuna v višini 4€ oz. po ceniku dostavnih služb.

Dostava izdelkov

Vračilo

Kupljen izdelek lahko vrnete ali zamenjate v roku 30 dneh od dne odstopa pogodbe o nakupu. Plačilo je povrnjeno takoj, ko prejmemo vrnjen izdelek.

Vračilo izdelkov

Niste našli odgovora, ki ste ga iskali? Potrebujete pomoč pri izbiri izdelka? Pogovorite se z našim strokovnjakom. Pišite nam na [email protected] ali nas pokličite na +386 (0)40 754 760 in z veseljem bomo odgovorili na vaša vprašanja!

Podrobnosti
SKUZA117--------
ZnamkaSidarta
Teža (kg)1.000000
BarvaCrystal Spirit

Ocene in mnenja

Oceni izdelek. Bodi prvi!

Ocene in mnenja

Oceni izdelek. Bodi prvi!

Več izdelkov znamke Sidarta

Ferate v Sloveniji - Vodnik Slovenskih Ferat na enem mestu

Kaj je ferata? Dandanes je feratanje zelo popularna športna disciplina. Z razvojem športnih ferat, katere so lahko dostopne, krajše, kar pa ne pomeni, da niso zahtevne, se lahko na ferato odpravimo popoldne po službi in je prijetna oblika rekreacije.

Gremo na zajle, športne ferate vabijo!

© 2023 AlpLine & Samana | Vse pravice pridržane