GREMO NA FERATE - SAMOVAROVALNI KOMPLETI

Z otroki v gore prvi slovenski družinski vodnik

Na zalogi
SKU
ZA114--------
Z otroki v gore je prvi slovenski družinski vodnik, v katerem je opisanih 83 izletov po vsej Sloveniji. Namenjen je za družine z otroki ali kot vodnik za lažje izlete. Predlagane ture so precej enostavne.
Cena: 31,00 €

Z otroki v gore je prvi slovenski družinski vodnik, v katerem je opisanih 83 izletov po vsej Sloveniji. Namenjen je za družine z otroki ali kot vodnik za lažje izlete. Predlagane ture so precej enostavne.

Avtorji Urška in Andrej Stritar sta od rane mladosti navdušena gornika, Urška pa je tudi svoje poklicno življenje posvetila vzgoji predšolskih otrok in ima bogate izkušnje tudi z vodenjem skupin v gore.

Z otroki v gore prvi slovenski družinski vodnik

Vodnik vsebuje vrsto uporabnih nasvetov za pripravo in izvedbo izleta z otroki. Vsebuje tudi kratke zgodbice, zanimivosti, legende in pesmice, ki se navezujejo na posamezne izlete, kot navdih za pripovedovanje ali kot dodatna motivacija. Vsak izlet ima pregledni reliefni zemljevid ali skico, vsebuje pa tudi naravne in kulturne znamenitosti v bližini, s čimer si lahko popestrimo ture.

  • Jezik: slovenski
  • Format: 17 x 25 cm
  • Vezava: trda vezava
  • Število strani: 240
  • Založba: Sidarta
  • Avtorji: Urška in Andrej Stritar
  • Barvne fotografije
  • Ilustracije
  • Pregledni zemljevidi


Sidarta

Slovenska založba, ki izdaja plezalne, turnosmučarske, kolesarske, izletniške in planinske vodnike in leposlovje, zemljevide, razglednice in voščilnice slovenskih avtorjev.

Plezalni, turno smučarski, kolesarski, izletniški in planinske vodniki

Več o Sidarti

Pogosta vprašanja o naročilu, dostavi in plačilu

Kako vam lahko pomagamo? Osnovne informacije o naročilih, plačilu, vračilu in dostavi najdete spodaj. Za vsa vprašanja, se lahko obrnete na [email protected].

Pogoji poslovanja

Kode za popust in darilne kartice

Kodo za popust ali kodo iz darilnega bona vnesete v okence za kodo, ko odložite izdelke v košarico. Predno zaključite nakup, preverite ali ste potrdili kodo in se vam je upošteval popust, ki ga prinaša koda. Kode se ne seštevajo.

Pogoji poslovanja

Plačilo

Plačilo lahko izvedete s plačilno kartico, preko paypal-a, ob dostavi ali z bančnim nakazilom na TRR podjetja. Spletna plačila so varna.

Plačila

Pošiljanje in dostava

Naročilo je običajno odpremljeno isti delovni dan, ko oddate naročilo. Izdelki, ki niso takoj na voljo, se odpremijo v nekaj delovnih dneh. Dostava naročil za območje Slovenije v vrednosti nad 40€ je brezplačna. Dostava za nižje vrednosti naročil se obračuna v višini 4€ oz. po ceniku dostavnih služb.

Dostava izdelkov

Vračilo

Kupljen izdelek lahko vrnete ali zamenjate v roku 30 dneh od dne odstopa pogodbe o nakupu. Plačilo je povrnjeno takoj, ko prejmemo vrnjen izdelek.

Vračilo izdelkov

Niste našli odgovora, ki ste ga iskali? Potrebujete pomoč pri izbiri izdelka? Pogovorite se z našim strokovnjakom. Pišite nam na [email protected] ali nas pokličite na +386 (0)40 754 760 in z veseljem bomo odgovorili na vaša vprašanja!

Podrobnosti
SKUZA114--------
ZnamkaSidarta
Teža (kg)1.300000
BarvaCrystal Spirit

Ocene in mnenja

Oceni izdelek. Bodi prvi!

Ocene in mnenja

Oceni izdelek. Bodi prvi!

Več izdelkov znamke Sidarta

Ferate v Sloveniji - Vodnik Slovenskih Ferat na enem mestu

Kaj je ferata? Dandanes je feratanje zelo popularna športna disciplina. Z razvojem športnih ferat, katere so lahko dostopne, krajše, kar pa ne pomeni, da niso zahtevne, se lahko na ferato odpravimo popoldne po službi in je prijetna oblika rekreacije.

Gremo na zajle, športne ferate vabijo!

© 2023 AlpLine & Samana | Vse pravice pridržane