GREMO NA FERATE - SAMOVAROVALNI KOMPLETI

Plazovna žolna Pieps micro BT race

Ni na zalogi
SKU
ZZ361--------
Najmanjša ter najlažja lavinska žolna na tržišču. Lahko, vodotesno konstrukcijo žolne dopolnjuje velik in lahko berljiv zaslon. Ponuja tudi praktično funkcijo Auto-Search-To-Send, ki samodejno preklopi iz načina iskanja v način oddajanja signala.
Cena: 320,00 €

Izdelki s statusom "na zalogi" niso vsi fizično v našem skladišču

Zaradi trenutnih težav pri dobavah pokličite ali nam pišite za informacije o zalogi in predvidenem roku dobave. Za naročila večjih količin, gasilskim, jamarskim, plezalnim, alpinističnim in planinskim društvom nudimo dodaten popust.

Z dosegom skromnih 150 gramov in merami 106 x 74 x20 milimetrov zaseda žolna Pieps Micro BT Race mesto najmanjše ter najlažje lavinske žolne na tržišču. Lahko, vodotesno konstrukcijo žolne dopolnjuje velik in lahko berljiv zaslon. Micro Race ponuja tudi praktično funkcijo Auto-Search-To-Send, ki samodejno preklopi iz načina iskanja v način oddajanja signala. 

Najmanjša in najlažja lavinska žolna na trgu!

Plazovna žolna Pieps micro BT race

 • Zaščita pred motnjami signala, povzročenimi zaradi vpliva drugih signalov: če oddajno anteno v delovanju zmotijo zunanje motnje, bo druga antena prevzela funkcijo oddajanja
 • Preverjanje signala za zaščito v načinu iskanja omogoča prikazovanje zgolj preverjenega signala 457 kHz
 • Pregled vseh ustreznih elementov hard in softwear opreme ter prikaz trenutne programske opreme
 • Auto-Search-To-Send: funkcija zaznava mirovanje žolne, če je le-ta v načinu iskanja in posledično preklopi v način oddajanja
 • Group Check: skupinsko preverjanje dejavnosti in parametrov prenosa naprave partnerja. Pieps priporoča, da se pred vsakim turnim podvigom opravi skupinsko preverjanje
 • Dovršen prsni sistem nošenja omogoča enostavno odpenjanje žolne iz konstrukcije ter nudi zaščito pred izgubo žolne ob morbitnem padcu/plazu
 • iProbe Support: če je v plazu več udeležencev lahko preklopite oziroma s prekinitvijo iskanja enega locirate drug najmočnejši signal
 • Samodejni preklop preko gumba: oddajanje/iskanje 

 

Tehnične lastnosti:

 • 3 antene
 • Maksimalni doseg: 50m
 • Širina maksimalnega dosega: 50m 
 • Dimezije: 106 x 74 x 20
 • Čas pripravljenosti baterije: 200h
 • Frekvenca prenosa (v skladu z EN300718): 457
 • Temperaturni razpon delovanja: -20° do +45°
 • Teža: 150g

Pogosta vprašanja o naročilu, dostavi in plačilu

Kako vam lahko pomagamo? Osnovne informacije o naročilih, plačilu, vračilu in dostavi najdete spodaj. Za vsa vprašanja, se lahko obrnete na [email protected].

Pogoji poslovanja

Kode za popust in darilne kartice

Kodo za popust ali kodo iz darilnega bona vnesete v okence za kodo, ko odložite izdelke v košarico. Predno zaključite nakup, preverite ali ste potrdili kodo in se vam je upošteval popust, ki ga prinaša koda. Kode se ne seštevajo.

Pogoji poslovanja

Plačilo

Plačilo lahko izvedete s plačilno kartico, preko paypal-a, ob dostavi ali z bančnim nakazilom na TRR podjetja. Spletna plačila so varna.

Plačila

Pošiljanje in dostava

Naročilo je običajno odpremljeno isti delovni dan, ko oddate naročilo. Izdelki, ki niso takoj na voljo, se odpremijo v nekaj delovnih dneh. Dostava naročil za območje Slovenije v vrednosti nad 40€ je brezplačna. Dostava za nižje vrednosti naročil se obračuna v višini 4€ oz. po ceniku dostavnih služb.

Dostava izdelkov

Vračilo

Kupljen izdelek lahko vrnete ali zamenjate v roku 30 dneh od dne odstopa pogodbe o nakupu. Plačilo je povrnjeno takoj, ko prejmemo vrnjen izdelek.

Vračilo izdelkov

Niste našli odgovora, ki ste ga iskali? Potrebujete pomoč pri izbiri izdelka? Pogovorite se z našim strokovnjakom. Pišite nam na [email protected] ali nas pokličite na +386 (0)40 754 760 in z veseljem bomo odgovorili na vaša vprašanja!

Našli smo še druge izdelke, ki bi vam bili všeč!

Podrobnosti
SKUZZ361--------
ZnamkaPieps
Teža (kg)0.200000

Ocene in mnenja

Oceni izdelek. Bodi prvi!

Ocene in mnenja

Oceni izdelek. Bodi prvi!

Našli smo še druge izdelke, ki bi vam bili všeč!

Več izdelkov znamke Pieps

 1. Lavinska lopata Pieps C720
  Lavinska lopata Pieps C720
  Cena: 80,00 €
 2. Lavinska lopata Pieps T500 Standard
  Lavinska lopata Pieps T500 Standard
  Cena: 50,00 €
 3. Lavinska sonda Pieps aluminium
  Lavinska sonda Pieps aluminium
  Cena: 50,00 €
 4. Lavinska sonda Pieps carbon
  Lavinska sonda Pieps carbon
  Cena: 80,00 €
 5. Lavinska lopata Pieps C660
  Lavinska lopata Pieps C660
  Cena: 70,00 €

Morda ti bo všeč

 1. 4-zobe dereze Grodel kong
  4-zobe dereze Grodel
  Cena: 20,97 € Običajna cena: 29,95 €

Ferate v Sloveniji - Vodnik Slovenskih Ferat na enem mestu

Kaj je ferata? Dandanes je feratanje zelo popularna športna disciplina. Z razvojem športnih ferat, katere so lahko dostopne, krajše, kar pa ne pomeni, da niso zahtevne, se lahko na ferato odpravimo popoldne po službi in je prijetna oblika rekreacije.

Gremo na zajle, športne ferate vabijo!

© 2023 AlpLine & Samana | Vse pravice pridržane