GREMO NA FERATE - SAMOVAROVALNI KOMPLETI

Plazovna žolna Pieps micro BT sensor

Ni na zalogi
SKU
ZZ364--------
Pieps Micro BT Sensor je najbolj intuitivna lavinska žolna na tržišču, ki omogoča avtomatski preklop med načinom oddajanja v način iskanja. S 50 metri dometa in funkcijo označevanja ponesrečencev pri množičnem zasutju, je ta žolna primerna za povprečno izkušene uporabnike.
Cena: 340,00 €

Izdelki s statusom "na zalogi" niso vsi fizično v našem skladišču

Zaradi trenutnih težav pri dobavah pokličite ali nam pišite za informacije o zalogi in predvidenem roku dobave. Za naročila večjih količin, gasilskim, jamarskim, plezalnim, alpinističnim in planinskim društvom nudimo dodaten popust.

Pieps Micro BT Sensor je najbolj intuitivna lavinska žolna na tržišču, ki omogoča avtomatski preklop med načinom oddajanja v način iskanja.Z večjim prikazovalnikom za lažje branje podatkov ima ta žolna tudi vibracijsko opozorilo ob prvem sprejetem signalu, ki ga zazna s krožnim dometom in sprejemom iz vseh strani za visoko stopnjo natančnosti iskanja. S 50 metri dometa in funkcijo označevanja ponesrečencev pri množičnem zasutju, je ta žolna primerna za povprečno izkušene uporabnike.

Prva žolna s senzorsko tehnologijo, ki mogoča preklop iz oddajanja na iskanje, medtem ko se uporabnik že osredotoča na reševanje in iskanje ponesrečencev.

Plazovna žolna Pieps micro BT sensor

 • Maksimalno območje sprejemanja: 3-antenski sistem PIEPS
 • Pieps zaščita pred motenjem: Auto-Antenna-Switch zaščita v načinu pošiljanja: Če na oddajno anteno vplivajo zunanje motnje, bo druga antena prevzela oddajno funkcijo. Preverjanje signala - zaščita v načinu iskanja: Prikazan je samo preverjen signal 457 kHz
 • PIEPS MICRO BT RACE lahko začasno deaktivirate s pametnim iPROBE. Sprejemnik samodejno sprejme naslednji najmočnejši signal
 • Samodejno iskanje-oddajanje: ta funkcija samodejno preklopi iz načina iskanja v način oddajanja, če se oddajnik določen čas ne premika (v primeru zasutja)
 • Preverjanje skupine: regleduje dejavnost in parametre prenosa partnerjeve naprave. PIEPS priporoča, da pred vsako odpravo opravite skupinsko preverjanje

Tehnične lastnosti

 • Največji domet: 50m
 • Širina iskalnega pasu: 50m
 • Mere (DxŠxV): 106 x 74 x 20mm
 • Teža (vključno z baterijami): 150g
 • Življenjska doba baterije (min. H): 200
 • Frekvenca prenosa (v skladu z EN300718): 457 kHz
 • Temperaturno območje: -20 ° C do + 45 ° C

Pogosta vprašanja o naročilu, dostavi in plačilu

Kako vam lahko pomagamo? Osnovne informacije o naročilih, plačilu, vračilu in dostavi najdete spodaj. Za vsa vprašanja, se lahko obrnete na [email protected].

Pogoji poslovanja

Kode za popust in darilne kartice

Kodo za popust ali kodo iz darilnega bona vnesete v okence za kodo, ko odložite izdelke v košarico. Predno zaključite nakup, preverite ali ste potrdili kodo in se vam je upošteval popust, ki ga prinaša koda. Kode se ne seštevajo.

Pogoji poslovanja

Plačilo

Plačilo lahko izvedete s plačilno kartico, preko paypal-a, ob dostavi ali z bančnim nakazilom na TRR podjetja. Spletna plačila so varna.

Plačila

Pošiljanje in dostava

Naročilo je običajno odpremljeno isti delovni dan, ko oddate naročilo. Izdelki, ki niso takoj na voljo, se odpremijo v nekaj delovnih dneh. Dostava naročil za območje Slovenije v vrednosti nad 40€ je brezplačna. Dostava za nižje vrednosti naročil se obračuna v višini 4€ oz. po ceniku dostavnih služb.

Dostava izdelkov

Vračilo

Kupljen izdelek lahko vrnete ali zamenjate v roku 30 dneh od dne odstopa pogodbe o nakupu. Plačilo je povrnjeno takoj, ko prejmemo vrnjen izdelek.

Vračilo izdelkov

Niste našli odgovora, ki ste ga iskali? Potrebujete pomoč pri izbiri izdelka? Pogovorite se z našim strokovnjakom. Pišite nam na [email protected] ali nas pokličite na +386 (0)40 754 760 in z veseljem bomo odgovorili na vaša vprašanja!

Našli smo še druge izdelke, ki bi vam bili všeč!

Podrobnosti
SKUZZ364--------
ZnamkaPieps
Teža (kg)0.200000

Ocene in mnenja

Oceni izdelek. Bodi prvi!

Ocene in mnenja

Oceni izdelek. Bodi prvi!

Našli smo še druge izdelke, ki bi vam bili všeč!

Več izdelkov znamke Pieps

 1. Lavinska lopata Pieps C660
  Lavinska lopata Pieps C660
  Cena: 70,00 €
 2. Lavinska lopata Pieps C720
  Lavinska lopata Pieps C720
  Cena: 80,00 €
 3. Lavinska lopata Pieps T500 Standard
  Lavinska lopata Pieps T500 Standard
  Cena: 50,00 €
 4. Lavinska sonda Pieps aluminium
  Lavinska sonda Pieps aluminium
  Cena: 50,00 €
 5. Lavinska sonda Pieps carbon
  Lavinska sonda Pieps carbon
  Cena: 80,00 €

Morda ti bo všeč

 1. 4-zobe dereze Grodel kong
  4-zobe dereze Grodel
  Cena: 20,97 € Običajna cena: 29,95 €
© 2023 AlpLine & Samana | Vse pravice pridržane