GREMO NA FERATE - SAMOVAROVALNI KOMPLETI

Vodnik Brezpotja (Vladimir Habjan)

Ni na zalogi
SKU
ZA115--------
Knjiga Brezpotja (avtor: Vladimir Habjan), je namenjena izkušenim gornikom. Če želite resnično začutiti divjino, biti sami na poti in se prepustiti le lepoti gora…brezpotja čakajo na vas.
Cena: 29,00 €

Knjiga Brezpotja (avtor: Vladimir Habjan), je namenjena izkušenim gornikom. V njej boste našli manj znane in redko obiskane predele naših gora. Če želite resnično začutiti divjino, biti sami na poti in se prepustiti le lepoti gora…brezpotja čakajo na vas.

Na ture po brezpotjih so odpravite primerno pripravljeni in opremljeni. Če niste vešči tovrstnega gibanja po zahtevnih gorskih terenih se obrnite na zato izurjene vodnike.

V vodniku Brezpotja je predstavljenih 50 tur. Opremljene so z barvnimi fotografijami in skicami poti. Ture potekajo po neoznačenih poteh, brezpotjih. Nekatere ture sodijo celo v kategorijo alpinističnih vzponov in zahtevajo alpinistično znanje ali spremstvo vodnika.

Vodnik Brezpotja (Vladimir Habjan)

  • Format: 12.5 x 21 cm
  • Poltrda in plastificirana vezava
  • 240 strani

Vodnik Brezpotja zajema ture v:

  • Kamniško - Savinjske Alpe
  • Karavanke
  • Julijske Alpe


Sidarta

Slovenska založba, ki izdaja plezalne, turnosmučarske, kolesarske, izletniške in planinske vodnike in leposlovje, zemljevide, razglednice in voščilnice slovenskih avtorjev.

Plezalni, turno smučarski, kolesarski, izletniški in planinske vodniki

Več o Sidarti

Pogosta vprašanja o naročilu, dostavi in plačilu

Kako vam lahko pomagamo? Osnovne informacije o naročilih, plačilu, vračilu in dostavi najdete spodaj. Za vsa vprašanja, se lahko obrnete na [email protected].

Pogoji poslovanja

Kode za popust in darilne kartice

Kodo za popust ali kodo iz darilnega bona vnesete v okence za kodo, ko odložite izdelke v košarico. Predno zaključite nakup, preverite ali ste potrdili kodo in se vam je upošteval popust, ki ga prinaša koda. Kode se ne seštevajo.

Pogoji poslovanja

Plačilo

Plačilo lahko izvedete s plačilno kartico, preko paypal-a, ob dostavi ali z bančnim nakazilom na TRR podjetja. Spletna plačila so varna.

Plačila

Pošiljanje in dostava

Naročilo je običajno odpremljeno isti delovni dan, ko oddate naročilo. Izdelki, ki niso takoj na voljo, se odpremijo v nekaj delovnih dneh. Dostava naročil za območje Slovenije v vrednosti nad 40€ je brezplačna. Dostava za nižje vrednosti naročil se obračuna v višini 4€ oz. po ceniku dostavnih služb.

Dostava izdelkov

Vračilo

Kupljen izdelek lahko vrnete ali zamenjate v roku 30 dneh od dne odstopa pogodbe o nakupu. Plačilo je povrnjeno takoj, ko prejmemo vrnjen izdelek.

Vračilo izdelkov

Niste našli odgovora, ki ste ga iskali? Potrebujete pomoč pri izbiri izdelka? Pogovorite se z našim strokovnjakom. Pišite nam na [email protected] ali nas pokličite na +386 (0)40 754 760 in z veseljem bomo odgovorili na vaša vprašanja!

Podrobnosti
SKUZA115--------
ZnamkaSidarta
Teža (kg)0.500000

Ocene in mnenja

Oceni izdelek. Bodi prvi!

Ocene in mnenja

Oceni izdelek. Bodi prvi!

Več izdelkov znamke Sidarta

Ferate v Sloveniji - Vodnik Slovenskih Ferat na enem mestu

Kaj je ferata? Dandanes je feratanje zelo popularna športna disciplina. Z razvojem športnih ferat, katere so lahko dostopne, krajše, kar pa ne pomeni, da niso zahtevne, se lahko na ferato odpravimo popoldne po službi in je prijetna oblika rekreacije.

Gremo na zajle, športne ferate vabijo!

© 2023 AlpLine & Samana | Vse pravice pridržane