GREMO NA FERATE - SAMOVAROVALNI KOMPLETI

Plezališča brez meja - Plezalni vodnik

Na zalogi
SKU
ZA100--------D
Vodnik zajema plezališča treh držav (Slovenija, Hrvaška, Italija). To področje je izredno bogato s plezališči, s super skalo in možnostjo plezanja preko celega leta.
Cena: 29,90 €

Plezališča brez meja (Trst-Slovensko primorje-Istra) je prenovljena in posodobljena izdaja. Vodnik zajema plezališča treh držav (Slovenija, Hrvaška, Italija). To področje je izredno bogato s plezališči, s super skalo in možnostjo plezanja preko celega leta.

V plezalnem vodniku z vrhunskimi fotografijami je predstavljenih 32 plezalnih področij Istre med Trstom in Reko in opisanih in vrisanih preko 3100 odlično zavarovanih in opremljenih smeri.

Plezališča brez meja - Plezalni vodnik

Sidartini plezalni vodniki imajo jasne skice sektorjev z vrisanimi smermi. Orientacija s tem vodnikom je enostavna. Vodnik je plod sodelovanja plezalcev vseh treh dežel, informacije zanj pa so prispevali vsi glavni opremljevalci smeri.

Vodnik je petjezičen, domačim jezikom, slovenščini, italijanščini in hrvaščini, sta dodana še nemški in angleški prevod. Vse skice dostopov so opremljene s QR kodami lokacij plezališč!

 • 15 x 24 cm
 • 416 strani
 • Mehka vezava
 • Barvne fotografije
 • Skice


Sidarta

Slovenska založba, ki izdaja plezalne, turnosmučarske, kolesarske, izletniške in planinske vodnike in leposlovje, zemljevide, razglednice in voščilnice slovenskih avtorjev.

Plezalni, turno smučarski, kolesarski, izletniški in planinske vodniki

Več o Sidarti

Pogosta vprašanja o naročilu, dostavi in plačilu

Kako vam lahko pomagamo? Osnovne informacije o naročilih, plačilu, vračilu in dostavi najdete spodaj. Za vsa vprašanja, se lahko obrnete na [email protected].

Pogoji poslovanja

Kode za popust in darilne kartice

Kodo za popust ali kodo iz darilnega bona vnesete v okence za kodo, ko odložite izdelke v košarico. Predno zaključite nakup, preverite ali ste potrdili kodo in se vam je upošteval popust, ki ga prinaša koda. Kode se ne seštevajo.

Pogoji poslovanja

Plačilo

Plačilo lahko izvedete s plačilno kartico, preko paypal-a, ob dostavi ali z bančnim nakazilom na TRR podjetja. Spletna plačila so varna.

Plačila

Pošiljanje in dostava

Naročilo je običajno odpremljeno isti delovni dan, ko oddate naročilo. Izdelki, ki niso takoj na voljo, se odpremijo v nekaj delovnih dneh. Dostava naročil za območje Slovenije v vrednosti nad 40€ je brezplačna. Dostava za nižje vrednosti naročil se obračuna v višini 4€ oz. po ceniku dostavnih služb.

Dostava izdelkov

Vračilo

Kupljen izdelek lahko vrnete ali zamenjate v roku 30 dneh od dne odstopa pogodbe o nakupu. Plačilo je povrnjeno takoj, ko prejmemo vrnjen izdelek.

Vračilo izdelkov

Niste našli odgovora, ki ste ga iskali? Potrebujete pomoč pri izbiri izdelka? Pogovorite se z našim strokovnjakom. Pišite nam na [email protected] ali nas pokličite na +386 (0)40 754 760 in z veseljem bomo odgovorili na vaša vprašanja!

Podrobnosti
SKUZA100--------D
ZnamkaSidarta
Teža (kg)0.250000

Ocene in mnenja

Oceni izdelek. Bodi prvi!

Ocene in mnenja

Oceni izdelek. Bodi prvi!

Več izdelkov znamke Sidarta

 1. Triglav - Hiking guide
  Hiking guide Triglav
  Cena: 12,90 €
 2. Gorski vrt, za vse odprt (Polonca Kovač)
  Gorski vrt, za vse odprt
  Cena: 21,51 € Običajna cena: 23,90 €
© 2023 AlpLine & Samana | Vse pravice pridržane