GREMO NA FERATE - SAMOVAROVALNI KOMPLETI

Zemljevid Julijske Alpe - Vzhodni in zahodni del

Na zalogi
SKU
ZA124--------
Zemljevid, planinski zemljevid, planinska karta, Julijske Alpe - Vzhodni in zahodni del - Triglavski narodni park, v merilu 1:50.000 je prva planinska karta v tem merilu pri nas, ki zajema celotne Julijske Alpe. Vsebine so prevedene tudi v angleški jezik.
Cena: 8,90 €

Zemljevid, Planinska karta, Julijske Alpe - Vzhodni in zahodni del - Triglavski narodni park, v merilu 1:50.000 je prvi planinski zemljevid v tem merilu pri nas, ki zajema celotne Julijske Alpe. Vsebine so prevedene tudi v angleški jezik.

Zemljevid Julijske Alpe je pregleden in funkcionalen. Zemljevid, karta zajema celotne Julijske Alpe.

Zemljevid, Planinska karta, Julijske Alpe
Vzhodni in zahodni del - Triglavski narodni park

  • označena je meja Triglavskega narodnega parka
  • zajema vse markirane poti na področju Julijskih Alp
  • poti so kategorizirane po težavnosti: nezahtevne, zahtevne in zelo zahtevne markirane poti
  • označene so turistične sprehajalne poti okoli Kranjske Gore, Bovca, Kobarida in Bleda
  • vrisana je »Pot miru« (zgodovinska pot po položajih Soške fronte, od Loga pod Mangartom do Tolmina in Kobarida)
  • za GPS uporabnike sta na karti, zemljevidu dve koordinatni mreži (pravokotna z Gauss-Krügerjevo projekcijo in geografska - WGS84)
  • na hrbtni strani karte, zemljevida je seznam planinskih koč s kontaktnimi podatki, odpiralnem času, prenočitvenimi zmogljivostmi in dostopnostjo
  • shematsko so prikazane razdalje med posameznimi kočami in oddaljenost pomembnejših vrhov od posameznih koč

Velikost zloženega zemljevida: 12.50 x 22.70 cm. Zemljevid je vložen v plastično zaščitno mapo. Na zemljevidu Julijske Alpe so označena plezališča, naravne znamenitosti, kulturne zanimivosti.


Sidarta

Slovenska založba, ki izdaja plezalne, turnosmučarske, kolesarske, izletniške in planinske vodnike in leposlovje, zemljevide, razglednice in voščilnice slovenskih avtorjev.

Plezalni, turno smučarski, kolesarski, izletniški in planinske vodniki

Več o Sidarti

Pogosta vprašanja o naročilu, dostavi in plačilu

Kako vam lahko pomagamo? Osnovne informacije o naročilih, plačilu, vračilu in dostavi najdete spodaj. Za vsa vprašanja, se lahko obrnete na [email protected].

Pogoji poslovanja

Kode za popust in darilne kartice

Kodo za popust ali kodo iz darilnega bona vnesete v okence za kodo, ko odložite izdelke v košarico. Predno zaključite nakup, preverite ali ste potrdili kodo in se vam je upošteval popust, ki ga prinaša koda. Kode se ne seštevajo.

Pogoji poslovanja

Plačilo

Plačilo lahko izvedete s plačilno kartico, preko paypal-a, ob dostavi ali z bančnim nakazilom na TRR podjetja. Spletna plačila so varna.

Plačila

Pošiljanje in dostava

Naročilo je običajno odpremljeno isti delovni dan, ko oddate naročilo. Izdelki, ki niso takoj na voljo, se odpremijo v nekaj delovnih dneh. Dostava naročil za območje Slovenije v vrednosti nad 40€ je brezplačna. Dostava za nižje vrednosti naročil se obračuna v višini 4€ oz. po ceniku dostavnih služb.

Dostava izdelkov

Vračilo

Kupljen izdelek lahko vrnete ali zamenjate v roku 30 dneh od dne odstopa pogodbe o nakupu. Plačilo je povrnjeno takoj, ko prejmemo vrnjen izdelek.

Vračilo izdelkov

Niste našli odgovora, ki ste ga iskali? Potrebujete pomoč pri izbiri izdelka? Pogovorite se z našim strokovnjakom. Pišite nam na [email protected] ali nas pokličite na +386 (0)40 754 760 in z veseljem bomo odgovorili na vaša vprašanja!

Podrobnosti
SKUZA124--------
ZnamkaSidarta
Teža (kg)0.200000

Ocene in mnenja

Oceni izdelek. Bodi prvi!

Ocene in mnenja

Oceni izdelek. Bodi prvi!

Več izdelkov znamke Sidarta

Ferate v Sloveniji - Vodnik Slovenskih Ferat na enem mestu

Kaj je ferata? Dandanes je feratanje zelo popularna športna disciplina. Z razvojem športnih ferat, katere so lahko dostopne, krajše, kar pa ne pomeni, da niso zahtevne, se lahko na ferato odpravimo popoldne po službi in je prijetna oblika rekreacije.

Gremo na zajle, športne ferate vabijo!

© 2023 AlpLine & Samana | Vse pravice pridržane