GREMO NA FERATE - SAMOVAROVALNI KOMPLETI

Vodnik Zahodne Julijske Alpe (Andrej Mašera)

Na zalogi
SKU
ZA113--------
Vodnik Zahodne Julijske Alpe (avtor: Andrej Mašera) ponuja 60 čudovitih tur po tem izredno lepem delu Julijskih Alp. Vodnik nam postreže s turami vseh težavnosti.
Cena: 29,00 €

Vodnik Zahodne Julijske Alpe (avtor: Andrej Mašera) ponuja 60 čudovitih tur po tem izredno lepem delu Julijskih Alp. Kdor bo prehodil vseh 60 v knjigi opisanih tur, bo lahko zase trdil, da je dober poznavalec Zahodnih Julijskih Alp. Vodnik nam postreže s turami vseh težavnosti.

Knjiga, vodnik je bogato opremljen s fotografijami. Avtorjevo ogromno znanje zgodovine in poznavanje teh krajev naredita vodnik zanimivejši in bralcu ponudite globlji pogled n ate čudovite gorske konce.

Razpon težavnosti je resnično širok. Od prijetnih nedeljskih izletov do zelo zahtevnih ferat in napornih poti. Nekatere ture so že lažji plezalni vzponi in zato za nevešče gibanja v vertikali prezahtevni, da bi se jih lotili sami (zahtevajo spremstvo alpinista, gorskega vodnika).

Vodnik Zahodne Julijske Alpe

 • Format: 15 x 24 cm
 • Poltrda in plastificirana vezava
 • 240 strani

Vodnik Zahodne Julijske Alpe zajema ture v:

 • Julijske Predalpe
 • Kaninsko pogorje
 • Gore nad Belim potokom
 • Višova skupina
 • Montaž in Poliški špiki
 • Gore nad Dunjo
 • Zelo zahtevne ture


Sidarta

Slovenska založba, ki izdaja plezalne, turnosmučarske, kolesarske, izletniške in planinske vodnike in leposlovje, zemljevide, razglednice in voščilnice slovenskih avtorjev.

Plezalni, turno smučarski, kolesarski, izletniški in planinske vodniki

Več o Sidarti

Pogosta vprašanja o naročilu, dostavi in plačilu

Kako vam lahko pomagamo? Osnovne informacije o naročilih, plačilu, vračilu in dostavi najdete spodaj. Za vsa vprašanja, se lahko obrnete na [email protected].

Pogoji poslovanja

Kode za popust in darilne kartice

Kodo za popust ali kodo iz darilnega bona vnesete v okence za kodo, ko odložite izdelke v košarico. Predno zaključite nakup, preverite ali ste potrdili kodo in se vam je upošteval popust, ki ga prinaša koda. Kode se ne seštevajo.

Pogoji poslovanja

Plačilo

Plačilo lahko izvedete s plačilno kartico, preko paypal-a, ob dostavi ali z bančnim nakazilom na TRR podjetja. Spletna plačila so varna.

Plačila

Pošiljanje in dostava

Naročilo je običajno odpremljeno isti delovni dan, ko oddate naročilo. Izdelki, ki niso takoj na voljo, se odpremijo v nekaj delovnih dneh. Dostava naročil za območje Slovenije v vrednosti nad 40€ je brezplačna. Dostava za nižje vrednosti naročil se obračuna v višini 4€ oz. po ceniku dostavnih služb.

Dostava izdelkov

Vračilo

Kupljen izdelek lahko vrnete ali zamenjate v roku 30 dneh od dne odstopa pogodbe o nakupu. Plačilo je povrnjeno takoj, ko prejmemo vrnjen izdelek.

Vračilo izdelkov

Niste našli odgovora, ki ste ga iskali? Potrebujete pomoč pri izbiri izdelka? Pogovorite se z našim strokovnjakom. Pišite nam na [email protected] ali nas pokličite na +386 (0)40 754 760 in z veseljem bomo odgovorili na vaša vprašanja!

Podrobnosti
SKUZA113--------
ZnamkaSidarta
Teža (kg)0.500000

Ocene in mnenja

Oceni izdelek. Bodi prvi!

Ocene in mnenja

Oceni izdelek. Bodi prvi!

Več izdelkov znamke Sidarta

 1. Triglav - Hiking guide
  Hiking guide Triglav
  Cena: 12,90 €
 2. Gorski vrt, za vse odprt (Polonca Kovač)
  Gorski vrt, za vse odprt
  Cena: 21,51 € Običajna cena: 23,90 €

Ferate v Sloveniji - Vodnik Slovenskih Ferat na enem mestu

Kaj je ferata? Dandanes je feratanje zelo popularna športna disciplina. Z razvojem športnih ferat, katere so lahko dostopne, krajše, kar pa ne pomeni, da niso zahtevne, se lahko na ferato odpravimo popoldne po službi in je prijetna oblika rekreacije.

Gremo na zajle, športne ferate vabijo!

© 2023 AlpLine & Samana | Vse pravice pridržane